ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στην Ένωση

Η ομάδα μας πέρασε με το επιβλητικό 1-5 από την έδρα της Ένωσης και επέστρεψε στις νίκες.

Πάμε να δούμε την απόδοση της ομάδας..

Γράφει ο Νίκος Ανδρονίκου..

Δημήτρης Δημητρίου: Ηταν και πάλι καλός ο νεαρός Κύπριος,αφού ήταν σταθερός στις στατικές και στις όποιες προσπάθειες έκανε ο αντίπαλος. Στάθηκε περισσότερο άτυχος στην φάση του γκολ,αφού γλύστρισε στην προσπάθεια του να προλάβει την μπάλα που κόντραρε στον συμπαίκτη του.

Ζοάο Πέδρο:Θύμισε σε κάποιο βαθμό τον πολύ καλό Ζοάο,με τα ανέβασμα του και τις προσπάθειες του.Το γκόλ στο τέλος δείχνει πως μπαίνει σε “καλό φεγγάρι”.

Γιώργος Βασιλείου: Έκανε τα απολύτως απαραίτητα, κάλυψε την θέση του και κράτησε τον προσωπικό του αντίπαλο στα ρηχά. Δεν είχε πολλές επιθετικές προσπάθειες. Μετρημένο παιχνίδι από τον αρχηγό.

Έκτορ Γιούστε:Αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα θέματα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.Πήρε και πρωτοβουλίες με ανεβάσματα στην διάρκεια του αγώνα,που βοήθησαν στην δημιουργία.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Έδειξε στον χτεσινό αγώνα πως δεν υπάρχει δεύτερος όταν είναι καλά.Καθάρισε φάσεις μόνο και μόνο με τις σωστές τοποθετήσεις του.Ακόμα και η κίτρινη που δέχτηκε ήταν καθαρά λόγω του διαβάσματος της φάσης και τι θα γινόταν αν περνούσε από εκεί ο αντίπαλος. Πολύτιμος.

Εστεπάν Σακέτι: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό που πήρε πρωτοβουλίες,έπαιρνε την πρώτη πάσα από την άμυνα και ήταν ο συνδετικός κρίκος.Έκλεψε αρκετές μπάλες και ανανέωσε επιθέσεις.

Σάσα Μάρκοβιτς: Ξεκίνησε μουδιασμένα με λάνθασμένες πάσες και βεβιασμένες ενέργειες.Με τον χρόνο ανέβηκε πήρε πρωτοβουλίες χωρίς όμως να φτάσει και πάλι σε ψηλό επίπεδο.

Φλορεντίν Ματέι: Έβαλε στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας.Πήρε πρωτοβουλίες,ήταν μέσα στις επιθετικές προσπάθειες και έδειξε πως έχει ποιότητα. Πολύ καλή εμφάνιση.

Γιάννης Γιαννιώτας: Αναγεννημένος ο Έλληνας άσσος,σκόραρε το πρώτο του γκολ,ήταν μέσα σε άλλα δύο και συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Ιωάννης Πίττας: Σκόραρε δύο γκολ,ήταν μέσα σε άλλες τουλάχιστον 5 φάσεις και είχε μια πολύ καλή παρουσία σε ολόκληρο το 90λεπτο.Βοήθησε και τακτικά με τις επιστροφές του και έκανε μια γεμάτη εμφάνιση. Έφτασε τα 4 γκολ και δείχνει να βοηθά έμπρακτα πλέον την ομάδα.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Απασχολούσε συνεχώς τους αμυντικούς,χωρίς όμως να πάρει μπάλες.Δεν είχε ουσιαστικές προσπάθειες κάτι που χρειάζεται ένας επιθετικός.

Νίκολα Ντιγκινί: Αγωνίστηκε σαν φορ,σκόραρε 1 γκολ και έκανε γενικά καλή δουλειά.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Πέρασε στο τελευταίο μισάωρο,έδειξε πως χρειάζεται λεπτά για να βρει τα πατήματα του.Θεωρώ πως είναι στον σωστό δρόμο επαναφοράς.

Αντρέας Παναγιώτου: Αγωνίστηκε λίγο αλλά πρόλαβε και έδωσε μια ασίστ.

Ντζόρτζε Ντενιτς: Και ο Σέρβος αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1.Έκανε πρέσσινγκ στα 2/3 κέρδισε αρκετές δεύτερες προσπάθειες και είχε διψήφιο αριθμό τελικών στο πρώτο ημίχρονο.Ο Ματέι αγωνίστηκε στον άξονα και πλαισίωνε και τους πλάγιους παίζοντας κοντά τους όταν χρειαζόταν.Οι πλάγιοι εξτρέμ είχαν εντολές να πατούν περιοχή και σκόραραν τα 3 από τα 5 γκολ,ενώ το 4ο το έβαλε ο μπακ.

Μελανό σημείο το κενό τέταρτο που ένα παιχνίδι του 0-4 πήγε να ισοφαριστεί. Δεν λέω πως δεν θα πάρει πρωτοβουλίες ο εκάστοτε αντίπαλος αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά η αίσθηση που έδινε το παιχνίδι πως αντί να καθαρίσει το παιχνίδι, θα ισοφαριστεί. Αυτό όμως άλλαξε με το τρίτο γκολ και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Προσωπικά το πρώτο ημίχρονο το θεωρώ το καλύτερο απέναντι σε ομάδα της δεύτερης εξάδας.

Comments
To Top