ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεργασία με το The Football Business Academy

Ο Απόλλωνας Λεμεσού και το The Football Business Academy ανακοινώνουν με περηφάνεια την έναρξη της συνεργασίας τους, στο πλαίσιο της οποίας θα δίνεται η ευκαιρία στους φοιτητές του ινστιτούτου, να πραγματοποιούν την πρακτική τους εξάσκηση για απόκτηση εργασιακής πείρας στο οικοδόμημα της ομάδας μας.

Πρόκειται για διεθνές εκπαιδευτικό ινστιτούτο υψηλού επιπέδου το οποίο εδρεύει στην Ελβετία, στόχος του οποίου είναι η επαγγελματική διαχείριση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας και η ενσωμάτωση σ΄αυτή εξειδικευμένων επαγγελματιών.

Το διακεκριμένο του πρόγραμμα, «Professional Master in Football Business»,  εκπονήθηκε και αναπτύχθηκε από διεθνείς και έμπειρους τεχνοκράτες της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας με πρωταρχικό στόχο την παροχή και την διοχέτευση της απαραίτητης τεχνογνωσίας την οποία θα πρέπει να κατέχουν οι μελλοντικοί επαγγελματίες του χώρου, έτσι ώστε να διακριθούν και να διαπρέψουν στον απαιτητικό και δύσκολο κλάδο.

Αξιοσημείωτοι συνεργάτες του FBA είναι οι Benfica, Common Goal, ESSMA, Ukrainian Premier League, PTI Digital και Girona FC.

Μήνυμα από τον Partnership Manager του FBA, κύριο Marcin Chmielewski:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Απόλλωνα Λεμεσού ως νέο συνεργάτη και μέλος της οικογένειας μας.

Ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου και η ραγδαία πρόοδος του τα τελευταία χρόνια, αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουμε να εξειδικεύσουμε την ποδοσφαιρική βιομηχανία στο άμεσο μέλλον.

Μέσω της μεταξύ μας συνεργασίας, οι φοιτητές μας θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν περαιτέρω τις πρακτικές τους δεξιότητες σε διάφορα τμήματα του συλλόγου, καθώς και να λάβουν μέρος σε σημαντικές δραστηριότητες οι οποίες αναμένεται να λάβουν χώρα στον Απόλλωνα Λεμεσού  τα αμέσως επόμενα χρόνια (νέο γήπεδο).

Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης και η εμπειρία των φοιτητών του ινστιτούτου αναμένεται να βοηθήσουν έμπρακτα τον σύλλογο, καθώς θα ενισχύσουν το brand του Απόλλωνα σε διεθνές επίπεδο»

Μήνυμα για τη νέα αυτή καινοτόμα συνεργασία έστειλε και ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο, κ. Γιώργος Παπαγιάννης:

«Την τελευταία δεκαετία, ο Απόλλων Λεμεσού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Εκτός από την δημιουργία μιας ομάδας ποδοσφαίρου ικανής να ανταγωνίζεται και να ξεχωρίζει στις διοργανώσεις της UEFA, ο σύλλογος έχει επενδύσει στην ανάπτυξη των επιχειρησιακών και εμπορικών πρακτικών του συλλόγου σύμφωνα με τα πρότυπα τα οποία καθορίζονται από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Προφανώς, η πρόσληψη ικανών επαγγελματιών οι οποίοι είναι πλήρως καταρτισμένοι και η ανάπτυξη τους ως επαγγελματίες του χώρου, είναι πρωταρχικός στόχος για εμάς. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η εκπαιδευτική συνεργασία μεταξύ της ομάδας μας και του Football Business Academy θα αποτελέσει ένα τεράστιο βήμα προόδου για το μέλλον του συλλόγου μας, αλλά και για τους φοιτητές του FBA. ”

Καλωσορίζουμε το Football Business Academy και τους φοιτητές του στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού!

Ακολουθήστε το FBA στο LinkedInInstagramTwitterFacebook.

Comments
To Top