ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ladies: Έτοιμες και αισιόδοξες (δηλώσεις)

Πανέτοιμες για τον αγώνα με την Γκόρνικ δηλώνουν οι παίκτριες της Απόλλων Ladies με τοποθετήσεις τους.

Φίλιππα Γουόλεν: «Πήραμε μια καλή νίκη απέναντι στην Σουόνσι και είμαι πολύ χαρούμενη για την απόδοση της ομάδας, γνωρίζω ότι υπήρχε αρκετή νευρικότητα για πολλές παίκτριες στην ομάδα μας γιατί έκαναν ντεμπούτο στην διοργάνωση, όπως και για μένα. Νομίζω ότι έχουμε αυτοπεποίθηση τώρα και πάμε πιο ήρεμες για τον επόμενο γύρο».

Όμπρει Κόρντερ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστούμε στην Πολωνία, ξέρω ότι η ομάδα είναι έτοιμη και εγώ είμαι έτοιμη να αγωνιστώ. Είμαστε πανέτοιμες για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

Στέφι Χάρντι: «Ξέρω ότι όλα τα κορίτσια είναι ενθουσιασμένα που πάμε στην Πολωνία, ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στον αγώνα, είμαι πολύ υπερήφανη για τα κορίτσια. Κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψω πίσω στο γήπεδο το συντομότερο δυνατόν».

Μαρία Ματθαίου: «Είναι η πρώτη μου φορά που θα διαγωνιστώ στο Champions League, είναι πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είμαστε όλες ενθουσιασμένες που θα πάμε στην Πολωνία και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την CytaVision Sports 3 την ερχόμενη Τετάρτη και αρχίζει στις 18:30.

Χορηγός αποστολής η εταιρεία Chameleon

Comments
To Top