ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «μεγάλη Πέμπτη» του Σάλαϊ

Παιχνίδι ζωής δίνει την ερχόμενη Πέμπτη ο Αττίλα Σάλαϊ, με την Εθνική ομάδα των ανδρών της Ουγγαρίας.

Ο 22χρονος αμυντικός της ομάδας μας, ο οποίος πήρε κλήση για την Εθνική ανδρών της χώρας του, αφού πρώτα ήταν αρχηγός της Ελπίδων της Ουγγαρίας.

Έκανε το επίσημό του ντεμπούτο στις 15/11/2019 με αντίπαλο την Ουρουγουάη και μέχρι σήμερα συμπλήρωσε έξι συμμετοχές. Μάλιστα, ο Σάλαϊ είχε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στις Σεπτεμβρίου 2020, όταν οι Μαγυάροι κέρδισαν 1-0 μέσα στην Τουρκία.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Ισλανδία με το νικητή να εξασφαλίζει θέση στην τελική φάση του UEFA Euro 2020. Ο αγώνας είναι εντός έδρας και θα διεξαχθεί στο «Πούσκας Αρένα» και αρχίζει στην 21:45.

Αντιλαμβάνεστε, εάν η Ουγγαρία προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού, η ομάδα μας θα επωφεληθεί οικονομικά από τα μπόνους που δίνει η ΟΥΕΦΑ, πέραν βέβαια από την διαφήμιση που θα έχει ο Σάλαϊ, κάτι που θα βοηθήσει στην πώληση του.

Να σημειώσουμε ότι η ΟΥΕΦΑ δεν ανακοίνωσης ακόμα τα ποσά που θα δίνει στις ομάδες για την συμμετοχή τους στην τελική φάση του EURO, αλλά με βάση το 2016, περίπου έδινε 100 χιλιάδες ευρώ για κάθε παίκτη, καθώς αποζημίωνε με 4.530 ευρώ για κάθε ημέρα παρουσίας του ποδοσφαιριστή.

Comments
To Top