ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H απόδοση τους κόντρα στην Καρμιώτισσα

Η ομάδα μας κόντρα στην Καρμιώτισσα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος δέχτηκε την πρώτη της ήττα.

Πάμε να δούμε την απόδοση των ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητή.

Γράφει ο Νίκος Ανδρονίκου

Δημήτρης Δημητρίου: Έσωσε δυο φορές σίγουρα γκολ, έμεινε άλλες τόσες εκτεθειμένος αφού δεν βρήκαν στόχο οι αντίπαλοι, ενώ και στα γκολ δεν φέρει ευθύνη αφού ήταν τετ α τετ.

Ζοάο Πέδρο: Άσχημη εμφάνιση από τον Πορτογάλο, που κινείται λάθος στο πρώτο γκολ καλύπτοντας τον αντίπαλο. Επιθετικά δεν έδωσε λύσεις αφού δεν είχε ανεβάσματα, αν και χρεώνεται την ασίστ στο πρώτο γκολ.

Γιώργος Βασιλείου: Δεν έβγαλε την γνωστή του μαχητικότητα και δεν βοήθησε ούτε την ομάδα με ανεβάσματα.

Έκτορ Γιούστε: Δεν πήρε την άμυνα πάνω του, εν τη απουσία του Ρομπέρζ, είχε ατομικά λάθη και έχασε και προσωπικές μάχες.

Αττίλα Σάλαι: Αγωνίστηκε βασικός μετά από καιρό και έδειξε να μην έχει σωστά πατήματα. Ίσως κάποιος χρόνος στο αριστερό άκρο να τον βοηθήσει ατομικά(αν και δεν είναι ούτε αυτού η θέση του)και θα κάνει πιο “αμυντική” την τετράδα και θα καλύψει μια θέση που δεν υπάρχει κανείς πλην του Βασιλείου.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Σε χαμηλές πτήσεις ο Σέρβος, που δεν έτρεξε την ομάδα, ούτε κέρδισε μπάλες. Άσχημο παιχνίδι.

Σάσα Μάρκοβιτς: Και εκεί που λες πως μετά το γκολ θα αρπάξει την ευκαιρία, έρχεται και κάνει αυτό το παιχνίδι και νιώθεις πως η θέση του είναι στο rotation της ομάδας.

Γιάννης Γιαννιώτας: Ήταν από τους ελάχιστους που ήταν υποφερτός και έγινε αλλαγή. Πιστεύω θα μπορούσε να βοηθήσει και να δημιουργήσει κάποια προβλήματα.

Νίκολα Ντιγκινί: Κακό παιχνίδι από τον Ντιγκινί που ήταν καλά κλεισμένος και δεν βοήθησε.

Σέργκε Γκακπέ: Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά οι πλείστες προσπάθειες του έμειναν ημιτελείς.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Προσπάθησε μόνος να φτιάξει φάσεις αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Ίσως ο πιο φιλότιμος στον αγωνιστικό χώρο.

Ιωάννης Πίττας: Μπήκε στο 46 για να βγάλει φάσεις. Σε παιχνίδι που θα ακολουθήσει οδηγίες, θα κλείσει χώρους, θα κλέψει μπάλες θα είναι καλός, σε παιχνίδι που θα χρειαστεί αριθμούς (ασίστ ή γκολ) το πιο πιθανόν θα γράψει κακό βαθμό αφού χρειάζονται βελτίωση οι τελικές του.

Φλορεντιν Ματέι: Συγνώμη αν θεωρηθεί αγένεια, αλλά αρνούμαι να σχολιάσω την απόδοση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στα πλάγια του γηπέδου. Δεν μπορεί το παιδί εκεί.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Είναι φανερό πως χρειάζεται τόνωση της αυτοπεποίθησης του, αλλιώς θα χάσουμε ένα πολύτιμο εργαλείο. Τον μοναδικό που έχουμε στην μεσαία γραμμή και μπορεί να κάνει τις πλείστες δουλειές.

Προπονητής: Προσωπικά μιλώντας πάντα, μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό, έβλεπα σε κάθε παιχνίδι και κάτι θετικό ή προσπαθούσα να βρω. Η χθεσινή εμφάνιση μας πήγε πίσω, αφού ακούσαμε πως η ομάδα δεν ετοιμάστηκε σωστά. Προσωπικά όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, εγώ κατάλαβα πως χάσαμε στον τρόπο που πανηγύρισε ο προπονητής το πρώτο γκολ. Χρειάζεται γερή αυτοκριτική, ορισμός διακριτών ρόλων στους ποδοσφαιριστές, τοποθετώντας τους στην κλασσική τους θέση για να βρουν ρυθμό και όσο πιο γρήγορη απομάκρυνση από την ιδέα πως αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει την μπάλα του 17/18.Αν θέλαμε να το κάνει αυτό έπρεπε να ρίξουμε τους εγωισμούς μας τον Αύγουστο. Αυτό το ρόστερ μπορεί να είναι πρώτο μέχρι τον Γενάρη κερδίζοντας τακτικά τα παιχνίδια, αλλά δεν μπορεί να είναι, παίζοντας μόνο εντυπωσιακά, που την δεδομένη στιγμή μόνο αυτό δεν κάνει. Ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Comments
To Top