ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μαραγκός: «Στην Κύπρο κάνουμε πιο μικρά βήματα/ Έτοιμη η ομάδα»

Δηλώσεις στην Cytavision παραχώρησε ο πρόεδρος της Apollon Ladies Αντρέας Μαραγκός, λίγο πρίν τον αγώνα κόντρα στην Swansea.

«Είχαμε διάφορα προβλήματα με ποδοσφαιρίστριες μας, και διάφορους τραυματισμούς όμως ευελπιστώ πως έχουμε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα».

Για την αντίπαλο ομάδα: «Το γυναικείο ποδόσφαιρο κάνει άλματα σε όλη την Ευρώπη, οπότε μία χώρα μεγάλη όπως η Ουαλία έχουν περισσότερες κοπέλες που ασχολούνται, στην Κύπρο κάνουμε πιο μικρά βήματα αλλά θεωρώ ότι ομάδα μας είναι δυνατή».

Για την πανδημία του κορωνοϊού πόσο έχει επηρεάσει: «Λογικά αυτός αγώνας θα γινόταν τον περασμένο Αύγουστο, μας έχει βρει ο Νοέμβριος, ήταν μια περίοδος δύσκολη γιατί υπολογίζαμε τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ πριν την έναρξη της σεζόν.

Φέραμε κάποιες παίκτριες γι’ αυτούς τους αγώνες και λόγω της μεγάλης καθυστέρησης έπρεπε να επιστρέψουν πίσω στις ομάδες τους. Όπως και να έχει η ομάδα είναι έτοιμη».

Καταλήγοντας ευχαρίστησε το Υφυπουργείο Τουρισμού: «Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Υφυπουργείο Τουρισμού και προσωπικά τον Υφυπουργό, κ. Σάββα Περδίο για την στήριξη και την βοήθεια που μας παρείχε».

Comments
To Top