ΣΤΗΛΕΣ

Η απόδοση τους κόντρα στο ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα μας έμεινε στην ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, και μέτρησε την δεύτερη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε την απόδοση της ομάδα μας.

Γράφει ο Νίκος Ανδρονίκου

Δημήτρης Δημητρίου: Σχετικά δεν είχε δύσκολο βράδυ. Ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι σταθερός, ενώ δεν έφερε ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε.

Ζοάο Πέδρο: Ισορροπημένο παιχνίδι από τον Πορτογάλο που έβγαινε με σύνεση στην επίθεση και κάλυπτε σωστά στην άμυνα, όπου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα.

Ντιέγκο Αγκίρε: Αντιμετώπισε προβλήματα από τα αριστερά, αφού από εκεί έβγαζε τις πλείστες επιθέσεις του ο αντίπαλος. Θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο γκολ που δεχτήκαμε. Όταν πέρασε πιο μπροστά έγινε πιο επικίνδυνος και πήρε πιο πολλές πρωτοβουλίες.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Ήταν ψύχραιμος, δεν δυσκολεύτηκε με τα αντίπαλα φορ και βοήθησε και οργανωτικά.

Έκτορ Γιούστε: Ξεκίνησε μουδιασμένα, είχε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις, αλλά με την πάροδο του χρόνου ανέβηκε και παραλίγο να δώσει με δική του κεφαλιά την νίκη.

Εστεπάν Σακέτι: Πίεσε πολύ την μπάλα,έκανε αρκετή αθόρυβη δουλειά,έκανε όμως και κάποια λάθη με την μπάλα,με το τελευταίο να στοιχίζει την ισοφάριση.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Χάμπος,που οργανωτικά είχε λάθος μεταβιβάσεις.Σωστά έγινε αλλαγή.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Αρκετά τρεξίματα από τον Σέρβο που στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε πιο ψηλά. Πήρε μπάλα, βοήθησε στην γρήγορη μετάβαση σε άμυνα και επίθεση. Ήταν καλός και με την μπάλα, εκτός από την αθόρυβη δουλειά χωρίς αυτήν.

Ιωάννης Πίττας :Αγωνίστηκε στα άκρα, έπαιξε αρκετά καλά, έκλεψε μπάλες και προσπάθησε να δημιουργήσει. Θα επιμένω πως πρέπει να βελτιώσει τις τελικές του,πάσες και σουτ,αφού η δουλειά σε αυτή την θέση χρειάζεται και “νούμερα”.

Νικόλα Ντιγκινί: Ίσως το καλύτερο του παιχνίδι στην ομάδα. Κάλυψε όλα τα μήκη και πλάτη της επίθεσης, είχε κάποιες φορές να αντιμετωπίσει 2 και 3 αντιπάλους και τα έβγαλε πέρα. Κάλυπτε και σωστά αμυντικά.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Πάλεψε με τους αντίπαλους σέντερ μπακ, βγήκε εκτός περιοχής να πάρει μπάλα και δημιούργησε χώρους. Είχε και καλή αμυντική συμπεριφορά.

Σάσα Μάρκοβιτς: Με την είσοδο του, έδωσε μια πιο επιθετική ορμή. Μοίρασε παιχνίδι και σκόραρε το γκολ, ενώ είχε και άλλες καλές προσπάθειες.

Σέργκε Γκακπέ: Μπήκε δίπλα από το Μπέντσοπ και έδωσε την ασίστ στο 93.Προσπάθησε αλλά δεν βρήκε χώρους για το παιχνίδι του.

Αττίλα Σάλαι: Μπήκε στο αριστερό άκρο και έκλεισε τον πιο επικίνδυνο από τους αντιπάλους. Θεωρώ πως μπορεί να καλύψει την θέση ειδικά σε ντέρμπι που θες πιο αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, υπό ορισμένες προϋποθέσεις πάντοτε.

Προπονητής: Έβγαλε την ομάδα με 4-3-3 και ενισχυμένο κέντρο. Πήρε την κατοχή και δεν άφησε τον αντίπαλο να δημιουργήσει, σε ένα αγώνα που είχε ανάγκη μόνο την νίκη. Σωστή αλλαγή στο ημίχρονο, που βελτίωσε την ομάδα. Ισοφαριστήκαμε από δικό μας λάθος, γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 με την είσοδο του Γκακπέ,ενώ με τον Σάλαι μείωσε την όποια επιθετικότητα από τα αριστερά μας. Πιστεύω πως η νίκη χάθηκε από τις λεπτομέρειες και στην χτεσινή εμφάνιση θεωρώ πως είμαστε πιο ομάδα από κάθε άλλη φορά. Προσωπικά για μένα μου έδωσε διαπιστευτήρια ομάδας που είχε πλάνο, ασχέτως αν δεν ήρθαν οι 3 βαθμοί. Αν μπορούσε να παίξει πιο επιθετικά? Ίσως, αλλά ο αντίπαλος μόνο σε ανοικτό χώρο θα μπορούσε να με κερδίσει και δεν τον είχε, όπως τον είχε σε παλαιότερους αγώνες.

Comments
To Top