ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγουστή: «Αν ήταν στην Κύπρο ο Μουρίνιο, θα είμαστε μαζί σε ένα καφέ»

Μετά την νίκη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα ο τεχνικό της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή είπε:

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν και πήραν μία δίκαιη νίκη. Είχαμε δύο στόχους μηδέν παθητικό και τους βαθμούς, βλέπουμε τη συνέχεια και ξέρουμε ότι για να μείνεις εκεί χρειάζεται αρκετή δουλειά και πολλή προσπάθεια, όμως δείχνουν οι ποδοσφαιριστές και σε αυτό το παιχνίδι και στο προηγούμενο παιχνίδι ότι έχουν νοοτροπία. Να ευχηθώ στους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας και στην διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία ότι καλύτερο. Από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε προετοιμασία για παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Ακόμη μία φορά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές».

Για την εικόνα της ομάδας: «Είτε στο προηγούμενο παιχνίδι, είτε σε αυτό το παιχνίδι, πάντα μετά πρέπει να βελτιώσεις κάποια πράγματα. Αυτό που δε μου άρεσε είναι η αδικία για αυτή την ομάδα, παρόλο που δεν ήθελα να ασχοληθώ, είναι κρίμα. Τρεις βαθμοί σήμερα και τρεις βαθμοί και την περασμένη βδομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι μία ομάδα που θα παίζει για τους τρεις βαθμούς και όταν παίζεις καλά να είσαι ικανοποιημένος, και όταν δεν παίζεις καλά να πρέπει να βλέπεις τα θετικά και να κρατάς τους βαθμούς και να διόρθωνεσαι. Βλέπουμε πως έχει επηρεάσει αυτή η πανδημία, πριν δύο βδομάδες ο Μουρίνιο κερδίζει 3-0 και δέχτηκε 3-3. Αν ήταν στην Κύπρο θα είμαστε μαζί σε ένα καφέ».

Για τον Χάμπο: «Ο δρόμος είναι μακρύς, και ο Χάμπος δείχνει ότι επανέρχεται, είδαμε ότι ο Λάρσον δεν ήταν στα καλά του και σήμερα με ακόμη 90λεπτό πόση διαφορά έχει κάνει και πόσο βελτιωμένος είναι. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ποδοσφαιριστές αρκετούς σε ετοιμότητα, ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζονται ανα πάσα στιγμή για να δώσουν λύσεις σε όποιους απουσιάζουν».Για τους τραυματίες ενόψει ΑΠΟΕΛ, Nταμπό και Γιαννιώτα: «Είναι αρκετά πίσω για να μπορούμε να λέμε ότι είναι έτοιμοι να προλάβουν το παιχνίδι, αξιολογούνται καθημερινά. Βλέπουμε ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ήταν έτοιμοι και αυτό θέλουμε στη φετινή χρονιά».

Comments
To Top