ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Στηρίζουμε τις «Αμαζόνες» με κάρτα διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Property Gallery Απόλλων, όπου γνωστοποιεί στον κόσμο ότι κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας.

Η ενημέρωση:

Με στόχο την διεκδίκηση και κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων μπαίνει στη νέα σεζόν ο Property Gallery Απόλλων.

Η αγωνιστική περίοδος πλησιάζει και η ομάδα μας δηλώνει πανέτοιμη για να υλοποιήσει τους στόχους που τέθηκαν από την διοίκηση.

Η συμπαράσταση του μεγάλου κόσμου του Απόλλωνα είναι πάρα πολύ σημαντική σε αυτή τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται από την γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα.

Κυκλοφορούν ήδη οι κάρτες διαρκείας της ομάδας και καλούμε τον μεγάλο και περήφανο κόσμο του Απόλλωνα να τις προμηθευτεί.

Υπάρχουν δύο εισιτήρια διαρκείας. Το VIP που στοιχίζει 100 ευρώ και με αυτή την κάρτα θα έχεις την δυνατότητα να κάθεσαι στις πολυθρόνες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κλειστού μας. Υπάρχει βέβαια και το Blue και στοιχίζει 30 ευρώ.

Και με τα δύο εισιτήρια διαρκείας θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος (α’ και β’ φάση) και του κυπέλλου.

Εισιτήρια διαρκείας θα υπάρχουν καθημερινά στην κλειστή μας αίθουσα από τις 4 το απόγευμα, μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Ή θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Άντρο Χρυσοστόμου στο τηλέφωνο 99410539, ο οποίος θα σας εξυπηρετεί ανά πάσα στιγμή.

Στην κορυφή μαζί θα ανεβάσουμε ξανά τις «Αμαζόνες».

Comments
To Top