ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε νέο συμπαίκτη (βίντεο)

Η ομάδα μας παρουσίασε σήμερα την νέα του χορηγική συμφωνία με το ισραηλίτικο εστιατόριο MITBAΗ…

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης (03/09) τον νέο Food Partner της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Πρόκειται για το οικογενειακό ισραηλίτικο εστιατόριο MITBAΗ το οποίο γίνεται μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα.

Το MITBAH προσφέρει στους επισκέπτες του φρέσκο φαγητό με ξεχωριστές δημιουργίες και γεύσεις από το Ισραήλ εμπνευσμένες από τον καταξιωμένο σεφ Ερεζ Εϊβάν.

Το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης και σίγουρα θα αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για τους Λεμεσιανούς γευσιγνώστες.

Στο πάνελ βρέθηκε ο executive chef του εστιατορίου Ερεζ Εϊβάν ο οποίος εξήγησε με λίγα λόγια για το ιδιαίτερο φαγητό το οποίο σερβίρεται στο MITBAH αλλά και τους λόγους τους οποίους τους ώθησαν έτσι ώστε να επιλέξουν τον Απόλλωνα ως τρόπο προβολής τους.

«Στο εστιατόριο μας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες φαγητού και γεύσεις. Η Ισραηλινή κουζίνα μοιάζει και θυμίζει την τοπική κουζίνα ωστόσο μαγειρεύονται με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Είναι μια καινούρια γευστική επιλογή στην πόλη κι αυτό που υποσχόμαστε είναι πως όλα τα προϊόντα μας είναι ολόφρεσκα και όσοι μας επισκεφθούν, έρχονται ξανά κι αυτό είναι η μεγαλύτερη μας επιβράβευση.»

Σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση τους να επιλέξουν τον σύλλογο μας ως συνεργάτη τους ο κ. Εϊβάν επισήμανε ξεκάθαρα ότι ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο.

«Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και επιθυμούσαμε να εμπλακούμε κατά κάποιο τρόπο με αυτόν. Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και θεωρούμε πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Μοιάζουν και τα χρώματα μας και πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη ομάδα για μας.»

Comments
To Top