ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μας περιμένει μεγάλος τελικός στις 17 του Σεπτέμβρη»

Για την πρόκριση επί της Σαμπουρτάλο και τη συνέχεια της σεζόν μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Σαμπουρτάλο: «Η πρόκριση ήταν αδιαπραγμάτευτος στόχος. Με τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης δεν υπάρχει τίποτα αυτονόητο και εύκολο. Πολλά φαβορί αποκλείστηκαν ή πήραν την πρόκριση μετά βασάνων, σε παράταση ή πέναλτι. Τα μονά παιχνίδια σχεδόν εξισορροπεί το πλεονέκτημα που έχεις. Το γρήγορο γκολ αποσυντόνισε τους Γεωργιανούς. Σκοράραμε σε κομβικά σημεία, το δεύτερο γκολ μας έδωσε χώρο. Δεν ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα, ούτε το πιο εύκολο».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Χωρίς επίσημα παιχνίδια είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό, όμως παιχνίδια σαν το χθεσινό δεν έχουν επιστροφή. Από τον δεύτερο προκριματικό υπάρχουν πολλοί ισάξιοι αντίπαλοι. Μας περιμένει μεγάλος τελικός στις 17 του Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε έχουμε μπροστά μας αγώνα πρωταθλήματος. Στα ευχάριστα ήταν η παρουσία ποδοσφαιριστών που δείχνουν ότι μπορούν να μας κουβαλήσουν. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο Σωφρόνης».

Comments
To Top