ΨΑΓΜΕΝΟΣ

H απόδοση τους κόντρα στη Δόξα

Η ισοπαλία κόντρα στην Δόξα δεν ήταν το αποτέλεσμα που επιθυμούσε η ομάδα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς και προήλθε με μία μέτρια εμφάνιση.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας.

Ζόελ Μολ: Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και δέχτηκε δεύτερο συνεχόμενο γκολ από δική του λάθος εκτίμηση.Έσωσε ένα άχαστο,αλλά είναι φανερό πως βρίσκεται σε κακό φεγγάρι.

Ζοάο Πέδρο: Δεν μπορεί να κριθεί. Γιώργος Βασιλείου:δεν μπορεί να κριθεί.

Βαλεντίν Ρομπέρζ :Είχε καλή εμφάνιση,δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα αλλά περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Έκτορ Γιούστε: Κέρδισε πολλές μάχες,ανέβηκε κάποιες φορές με την μπάλα αλλά δεν ήρθε κάτι καλό.

Εστεπάν Σακέτι: Έτρεξε,κάλυψε χώρους ιδιαίτερα μετά το 0-1 και γενικά είχε μια καλή εμφάνιση αμυντικά χωρίς βοήθειες επιθετικά.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Πρώτο ημίχρονο χαμένος,δεύτερο με τρεξίματα και διάθεση αλλά χωρίς κάτι ουσιαστικό.

Πέτρος Ψύχας: Προσπάθησε να πάρει παιχνίδι,αλλά πότε δεξιά πότε στον.άξονα δεν βρήκε ροή και έγινε αλλαγή.

Νικολά Ντιγκινί: Έδωσε την ασίστ όταν βγήκε στο πλάι και βρήκε χώρο.Στο υπόλοιπο παιχνίδι “πνίγηκε” στον άξονα,αφού δεν είχε δημιουργικότητα το παιχνίδι του.

Ιωάννης Πίττας: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ούτε αυτός.Δεν του βγήκαν οι προσπάθειες και χάθηκε στην μετριότητα του συνόλου.

Μπακαλί Νταμπο: Σκόραρε όταν πήρε μπάλα στα τετράγωνα.Την περισσότερη όμως και ειδικά προς το τέλος ήταν εκτός περιοχής συνεχώς.Πλην του γκολ και για 90 λεπτά δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Αττίλα Σάλαι: Προσπάθησε,είχε φιλότιμο και για σέντερ μπακ έκανε μι αξιοπρεπή εμφάνιση σε ρόλο μπακ αριστερού.

Ανδρέας Παναγιώτου: Έδειξε πως δεν μπήκε στο πετσί της ομάδας και στον ρόλο που έχει ο δεξιός μπακ στον Απόλλωνα. Στο 92 διώχνει άτσαλα την μπάλα και στο 95 δεν εκδηλώνει γρήγορα επίθεση και του μένει η μπάλα στα πόδια.Θεωρώ μπήκε ανέτοιμος ψυχολογικά στο παιχνίδι.Ποδοσφαιρικά θα κριθεί σε βάθος χρόνου.

Φλορεντίν Ματέι: Μπήκε και έδειξε να κάνει δουλειά στον άξονα.Όμως στις πλείστες φάσεις έβγαινε από τα πλάγια κάτι που τον ακύρωνε.

Προπονητής: Του έτυχαν 2 απώλειες και τα χέρια του δέθηκαν.Η διαχείριση όμως με τις συνεχείς αλλαγές των ποδοσφαιριστών πίσω από τον επιθετικό,τον επιθετικό συνεχώς εκτός τετραγώνων δεν βοήθησαν να αποκτηθεί ρυθμός.Το πιο σημαντικό όμως είναι πως πίσω από τους πλάγιους μπακ που είναι τα κύρια εργαλεία στον τρόπο παιχνιδιού σου,δεν υπήρχαν έτοιμοι ποδοσφαιριστές να αντεπεξέλθουν. Επίσης στο ρόστερ υπάρχουν ποδοσφαιριστές πολυθεσίτες που μπορεί να κάνουν πολλά πράγματα αλλά δεν κάνουν πολύ καλά μια δουλειά.Δεν υπάρχουν κλασσικά εξτρέμ,ποδοσφαιριστές παίζουν σε θέσεις που δεν ταιριάζουν(Ματει πλάγια) και γενικά ένα επιθετικό πλάνο που κόλλησε στο στυλ με τα αντίθετα πόδια και το ανέβασμα των μπακ.Το παράδοξο μάλιστα είναι πως τα 2 τελευταία γκολ μπήκαν από ασίστ που έδωσε παίκτης όταν βρέθηκε σε θέση που χρησιμοποίησε το “σωστό” πόδι και όχι το “ανάποδο”.Σε κακή μέρα και ο προπονητής.

Comments
To Top