ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάψευση για Λάζαρο και Άρη

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Άρη να ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ωστόσο η ιστοσελίδα www.onsports.gr υποστηρίζει το αντίθετο. Ότι δηλαδή η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ενδιαφέρεται για τον 33χρονο επιθετικό.

Το δημοσίευμα:

Κατηγορηματικά διέψευσαν οι άνθρωποι του Άρη την ύπαρξη ενδιαφέροντος της ομάδας για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, πολλά. Ειδικά στον Άρη ακόμη περισσότερα, καθώς οι «κίτρινοι» θα προχωρήσουν σε πολλές κινήσεις διαφοροποιώντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους. Όσο «τρέχουν» αυτές οι προσπάθειες, προκύπτουν και παίκτες που προτείνονται και τελικά δεν απασχολούν. Ένας εξ αυτών φαίνεται πως είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως τόνιζαν απ’ την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον έμπειρο ακραίο μεσοεπιθετικό. Ούτε πρόκειται να υπάρξει όπως χαρακτηριστικά έλεγαν. Παρότι ο 33χρονος δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και το κασέ του είναι άκρως προσιτό, στον Άρη όπως λένε δεν έχουν ασχοληθεί και κοιτάνε αλλού για τα «φτερά» της επίθεσης.

Βασική προτεραιότητα είναι σαφώς ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός με τον οποίο οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει, αλλά πρέπει να επέλθει συμφωνία και με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Σέρβοι δεν υπολογίζουν τον αριστεροπόδαρο άσο, όμως δεν είναι διατεθειμένοι απλά να τον αφήσουν να φύγει…

Πέρα απ’ τον Ματέο, αν δεν υπάρξει ανατροπή με παραμονή του Μπρούνο Γκάμα, τότε ο Άρης θα κινηθεί μάλλον και για ακόμη έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο οποίος πάντως δε θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τουλάχιστον όπως τονίζουν απ’ την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Comments
To Top