ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ψηστήρι» σε Λάζαρο

Τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θέλει να ντύσει στα «κυανόλευκα» η ομάδα μας και εντείνει την πίεση της στον Ελλαδίτη διεθνή μέσο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ωστόσο δεν υπολογίζεται.

Στα 33 του χρόνια, ο Θεσσαλονικιός άσος, μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα μας, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης και παρά τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε πέρσι, έδειξε ότι επανήρθε.

Άνθρωποι της ομάδας μας, έχουν επικοινωνήσει με τον Λάζαρο και προσπαθούν να τον πείσουν να έρθει στον Απόλλωνα. Του έχουν αναλύσει το πλάνο και τα δεδομένα της ομάδας.

Σίγουρα, είναι δύσκολο να βρει τα λεφτά που παίρνει στον Ολυμπιακό,  καθώς όταν πήγε στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2018, υπέγραψε συμβόλαιο που του αποφέρει 540 χιλιάδες ευρώ ετησίως, έξω τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Για να καταλάβετε, στο συμβόλαιο έχει μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος 75 χιλιάδες ευρώ και είσοδο σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ το ίδιο ποσό.

Το κασέ του αυτή την στιγμή έχει πέσει περίπου στα μισά, αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά, γιατί ο Λάζαρος θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να μείνει στον Ολυμπιακό ή να βρει συμβόλαιο από κάποια άλλη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.

Δύσκολο αυτό, καθώς στον ΠΑΟΚ δεν τον θέλουν, αλλά ούτε και στην ΑΕΚ, μετά από τον τρόπο που έφυγε το 2018. Μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι σαν προοπτική, αλλά και ο Άρης, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καν πρόταση.

Comments
To Top