ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φανούριος για ενίσχυση, Ενσούε και ξένους διαιτητές…

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο με ΑΕΚ : «Αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι με οπαδούς ο αγώνας. Έχουμε διευθετήσει να το μεταδώσουμε από το διαδικτυακό κανάλι μας στο youtube για να μπορέσει ο κόσμος του Απόλλωνα να δει την ομάδα του. Είναι δύσκολα τα δεδομένα αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να τα διαχειριστούμε με καθαρό μυαλό και συνέπεια για να μην επιστρέψουμε σε δύσκολες καταστάσεις».

Για την παρουσία των νεαρών: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι οι ακαδημίες του συλλόγου σιγά σιγά αναδεικνύουν και πάλι ικανότατους ποδοσφαιριστές όμως όλα πρέπει να γίνουν σταδιακά. Υπάρχει πλάνο για κάποιους εξελίξιμους ποδοσφαιριστές όμως αυτό θέλει μεθοδικότητα. Θα πρέπει να είναι κι αυτοί πανέτοιμοι να ανταποκριθούν και να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον Προκοπίου: «Δεν έχουμε κάτι υπόψη μας αυτή τη στιγμή όμως το θέμα αυτών των δυο νεαρών το χειρίζεται ο πρόεδρος αποκλειστικά».

Για τον προγραμματισμό: «Όχι δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Συνεχίζει ο κ. Αυγουστή να ψάχνει εκείνη την επιλογή που θα του δώσει ποιότητα μεσοεπιθετικά».

Για το γεγονός ότι ο Ενσούε δεν αγωνίστηκε στα τελευταία φιλικά: «Είναι καθαρά αγωνιστικός ο λόγος που δεν έχει αγωνιστεί. Ο κ. Αυγουστή είναι ο απόλυτος άρχοντας στο Κολόσσι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Γιούστε έμεινε προληπτικά εκτός από τα δυο τελευταία φιλικά. Ο Χάμπος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Ο Ντένις κάνει ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος».

Για τον τραυματισμό του Ηροδότου: «Ακόμη δεν έχει κάνει επέμβαση. Είναι λυπηρό γιατί ήταν από τους καλύτερους στην προετοιμασία. Θα τον στηρίξουμε. Ο Δημήτρης έχει μπροστά του όλο το μέλλον για να καθιερωθεί στον Απόλλωνα».

Αν ο Απόλλωνας ευνοεί την κάθοδο ξένων διαιτητών από την 1η αγωνιστική: «Ο Απόλλωνας ευνοεί το πρωτάθλημα να διεξάγεται επί ίσοις όροις. Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε σοβαρά παράπονα, δεν ξεχνάμε. Πάντοτε καθρέφτης είναι το γήπεδο. Δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα και οι εθνικότητες, μας ενδιαφέρουν οι ακριβοδίκαιες διαιτησίες».

Comments
To Top