ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διπλό «μπαμ» με Ελευθερίου και Μάρκου

Σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα, που ανεβάζουν την ποιότητα του Απόλλωνα, ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, παραμένει στην ομάδα ο Ραφαήλ Ελευθερίου, ο οποίος αγωνίστηκε και πέρσι στον Απόλλωνα, δανεικός από τον Κεραυνό και η παραμονή του θεωρείται σπουδαία κίνηση.

Είναι ένας παίκτες με πολλά προσόντα, καθώς μπορεί να παίξει από την θέση 1, μέχρι και 4. Η φυσική του θέση είναι αυτή του σμολ φόργουορντ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που έμεινε στον Απόλλωνα και ενισχύεται το Κυπριακό στοιχειό.

Επιπλέον, επιστρέφει στον Απόλλωνα ο Παναγιώτης Μάρκου, ο οποίος αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην ομάδα μας, πριν υπογράψει συμβόλαιο με τον Κεραυνό.

Πέρσι ήταν δανεικός στην Ομόνοια και πριν δύο χρόνια στο Παραλίμνι, δείχνοντας το μεγάλο του ταλέντο. Είναι τρομερός σουτέρ και αγωνίζεται στην θέση του σούτινγκ γκαρντ, ενώ με ένα κοντό σχήμα μπορεί να παίξει και σμολ φόργουρντ.

Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι βρίσκονται σε πολύ καλή ηλικία και έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους για να παίξουν μπάσκετ.

Comments
To Top