ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Aποχαιρετιστήριο δείπνο στον Χριστάκη Χριστοφόρου και του συνεργάτες του (pics)

Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι όπως τα προηγούμενα, καθώς όπως είχαμε γνωστοποιήσει σε προηγούμενες μας ανακοινώσεις, η Απόλλων Ladies θα πορευθεί για τη νέα σεζόν χωρίς τον προπονητή που συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας μας. Τον Χριστάκη Χριστοφόρου.

Για αυτό είναι ιδιαίτερο και περίεργο αυτό το διάστημα. Όπως και να ‘χει, κοιτάζουμε μπροστά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάμε το παρελθόν και πάντα θα ευγνωμονούμε τους ανθρώπους που βοήθησαν να μεγαλουργήσει η ομάδα μας.

Για τον σκοπό αυτό, η διοίκηση της Απόλλων Ladies, παρέθεσε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο, για να ευχαριστήσει τόσο τον Χριστάκη Χριστοφόρου, όσο και τους συνεργάτες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, στις δύο θητείες που έκανε στην ομάδα μας.

Όπως ανέφερε και στο χθεσινό δείπνο, ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Αντρέας Μαραγκός, η ζωή κάνει κύκλους και όταν κλείνει αυτός ο κύκλος, θα πρέπει να κλείνει σωστά και με σεβασμό.

Με το σκεπτικό αυτό, έγινε αυτό το δείπνο, όπου η διοίκηση, εκτός από τις ευχαριστίες, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα ο Χριστάκης Χριστοφόρου και οι συνεργάτες του, Αντρέας Προκοπίου (βοηθός προπονητή), Αντρέας Ματθαίου (βοηθός προπονητή), Μιχάλης Πασχάλη (βοηθός προπονητή), Χαράλαμπος Αρτεμίου (προπονητής τερματοφυλάκων) και Χαράλαμπος Χαραλάμπους (φυσιοθεραπευτής).

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στον Αντρέα Προκοπίου, ο οποίος ήταν για 10 σερί χρόνια στην Απόλλων Ladies υπηρέτησε την ομάδα μας, τόσο σαν πρώτος προπονητής και σαν βοηθός.

Πέραν από αυτούς, το φετινό καλοκαίρι είχαμε ακόμη μία σημαντική αποχώρηση, καθώς η Δανάη Σιδηρά, μετά από εφτά χρόνια αποχώρησε από την ομάδα μας και συνεχίζει στον Εργοτέλη. Τιμήσαμε λοιπόν την πρώην αρχηγό μας και της ευχηθήκαμε καλή σταδιοδρομία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δείπνο ήταν καλεσμένοι ο πρώην και ο νυν πρόεδρος του σωματείου, κύριοι, Μαρίνος Ευσταθίου και Ξενοφών Χαραλάμπους.

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Αντρέας Μαραγκός παρέδωσε την αναμνηστική πλακέτα στον κ. Ευσταθίου και τον ευχαρίστησε για την βοήθεια που παρείχε στην ομάδα μας, όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο του σωματείου.

Comments
To Top