ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς κόσμο τα ευρωπαϊκά

Πλήγμα αποτελεί η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA για τις τέσσερις κυπριακές ομάδες που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όσοι αγώνες έχουν απομείνει στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις του Champions League και του Europa League, αλλά και οι μονοί αγώνες της προκριματικής φάσης των διοργανώσεων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα γίνουν χωρίς την παρουσία κόσμου.

Όπως τονίζεται η απόφαση αυτή πάρθηκε κατόπιν συνεννόησης με τις ομοσπονδίες, καθώς και με τους αρμόδιους φορείς των δύο διοργανώσεων. Αυτό θα ισχύσει και για το Champions League Γυναικών αλλά και για το UEFA Youth League.

Μοναδική εξαίρεση τα play off του Champions League, όπου εκεί η απόφαση θα επανεξεταστεί σε μετέπειτα στάδιο. Για τους ομίλους της νέας σεζόν δεν υπάρχει ακόμη απόφαση.

Η εξέλιξη αυτή είναι αρνητική για τις Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, καθώς θα έχουν σημαντική απώλεια εσόδων, αλλά και αγωνιστικό πλήγμα καθώς θα κληθούν να δώσουν κρίσιμους αγώνες χωρίς τον 12ο παίκτη τους.

Comments
To Top