ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Μπένγκτσον, Λάι και τώρα Λάρσον

Ο Ντάνιελ Λάρσον θα είναι το νέο απόκτημα της ομάδας μας, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα και μετά το τέλος των διακοπών του θα έρθει στην Κύπρο για να υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια.

Μία σημαντική προσθήκη, καθώς ο Σουηδός είναι παίκτης με ποιότητα και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, όπως το Ισπανικό.

Αυτός θα είναι το τρίτος Σουηδός που έρχεται να εργαστεί στην ομάδα μας, καθώς η Σκανδιναβική χώρα δεν είναι μία προσιτή αγορά για τον Απόλλωνα, αλλά και γενικότερα για την Κύπρο.

Ο πρώτος Σουηδός ήταν προπονητής, ο αείμνηστος  Γκίντερ Μπένγκτσον, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας την περίοδο 1997-98, όντας μεγάλο όνομα του παγκόσμιο ποδοσφαίρου, καθώς είχε κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1982 και το 1987.

Ο δεύτερος Σουηδός ήταν ο Βαλεντίνο Λάι, που ήρθε στο δεύτερο μισό της περιόδου 2009-10 και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα μας να κατακτήσει το κύπελλο.

Μετά από 10 χρόνια και κάτι έρχεται ακόμη ένα Σουηδός, ο Ντάνιελ Λάρσον και ελπίζουμε να καταφέρει να βγάλει στο γήπεδο το πλούσιο ταλέντο του.

Comments
To Top