ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο Ντιγκινί-Το αντίο στον Άρη

Ο Νικολάς Ντιγκινί έριξε τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Άρη και αποχαιρέτησε τον σύλλογο με μήνυμά του στα social media.

Ο Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού καθώς ήδη υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα της Κύπρου. Στο μήνυμά του ευχαρίστησε όλους στον Άρη για τα δύο χρόνια που πέρασε στη Θεσσαλονίκη.

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο…

Εσείς, οι οπαδοί του Άρη, μου δώσατε αγάπη από την 1η μέρα μέχρι την τελευταία, θα θυμάμαι πάντα όλες τις εκπληκτικές στιγμές που μοιραστήκαμε και το τρελό πάθος σας.

Περάσαμε πολλά «πάνω κάτω» μαζί αλλά πάντα με 100 % των δυνάμεών μου! Έδωσα τα πάντα για αυτή τη φανέλα και μου έδωσες πολλά περισσότερα πίσω. Κάποια συναισθήματα που δεν είχα ποτέ στην επαγγελματική μου καριέρα.

Δεν μπορώ να μετρήσω πόσα μηνύματα αγάπης έλαβα μέχρι σήμερα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό.

Ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο και αυτό το κατάλαβα από την πρώτη μέρα.

Δυστυχώς θα πρέπει να πάρουμε ξεχωριστούς δρόμους, αλλά θα έχω πάντα τον Άρη και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης στην καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο σύλλογο που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτό τη φανέλα, όλους όσους βοήθησαν εμένα και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον Άρη από την κορυφή μέχρι αυτούς που δεν βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά αντιπροσωπεύουν την πραγματική καρδιά του Άρη.

Ευχαριστώ επίσης την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου που με βοηθούσαν καθημερινά να πετύχω αυτές τις δύο μεγάλες σεζόν επιτυχίας ως ομάδα και προσωπικά.

Εύχομαι ό, τι καλύτερο για τον σύλλογο στο μέλλον.

ΑΡΙΑΝΑΡΑ ARIANARA».

Πηγή: gazzetta.gr

Comments
To Top