ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαραλάμπους:«Προσδοκώ στη συνεργασία και στήριξη όλων για την μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα»

H ομιλία του Ξενοφών Χαραλάμπους του νέου προέδρου του σωματείου του Απόλλωνα στην σημερινή Εκλογική Συνέλευση. 

Με αίσθημα ευθύνης και τιμής, αναλαμβάνω την Προεδρία του ιστορικού μας Σωματείου, οραματιζόμενος την μετάβαση σε μια νέα, σύγχρονη εποχή, που σηματοδοτεί νέες προκλήσεις και επιτυχίες για την ευρύτερη οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ως φάρος στις προσπάθειες μας, παραμένουν οι διδαχές των ιδρυτών μας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την καλλιέργεια και διάδοση του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής, την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, την σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των φιλάθλων, της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών και την προσήλωση στα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη μας.

Θα εργαστούμε πάνω σε συγκεκριμένους άξονες, με σκοπό την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

• Η βελτίωση των υφιστάμενων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Σωματείου και φυσικά η ενεργός συμμετοχή στην ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου, είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο χώρος που θα φιλοξενεί το πολυπόθητο μουσείο είναι ήδη έτοιμος, στόχος ο οποίος έχει υλοποιηθεί από την προηγούμενη Διοίκηση του Σωματείου. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι περεταίρω ενέργειες για την συλλογή υλικού που θα κοσμεί το μουσείο της ομάδας μας.

Εκ των προτέρων, δηλώνω ότι θα υπάρξει συγκεκριμένη διαδικασία όπου κάθε μέλος του Σωματείου θα μπορεί να στείλει ή να εκφράσει τη δική του εισήγηση .

• Εκσυγχρονισμός των Ακαδημιών με καινοτόμα προγράμματα στα πρότυπα μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων, είναι πλέον απαραίτητο και αναγκαίο για ομάδες του δικού μας βεληνεκούς.

• Την ιδιαίτερη, δίκαιη και συνεχή υποστήριξη μας σε όλα τα τμήματα του Σωματείου.

• Συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού του Σωματείου και στελέχωση όλων των αναγκαίων θέσεων.

• Ιδιαίτερα θα ήθελα να τονίσω, την προσοχή που θα δώσουμε στους πραγματικούς στυλοβάτες του Συλλόγου μας, τα Μέλη μας, για τα οποία μελετάμε ήδη τους τρόπους για μια δίκαιη και διαρκή ανταπόδοση στην μακρόχρονη προσφορά τους.

Η εξηνταεξάχρονη πορεία του Σωματείου μας είναι συνυφασμένη με κοινωνικές, ηθικές, εθνικές αξίες και ιδεώδη. Σεβόμενοι λοιπόν αυτή τη πορεία, θα συνεχίσουμε να την τιμούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.
Προσδοκώ στη συνεργασία και στήριξη όλων των φίλων της ομάδας μας, όπου όλοι μαζί θα υπηρετήσουμε την μεγάλη ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ξενοφών Χαραλάμπους
Πρόεδρος Σωματείου Απόλλων Λεμεσού


Comments
To Top