ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον κρατά γιατί τον υπολογίζει

Ο Πέτρος Ψύχας ως γνωστό θα πάει στην Καρμιώτισσα για ένα χρόνο δανεικός. Η ομάδα των Πολεμιδιών θέλει και τον Ντανίλο Σπόλιαριτς, οποίος ήταν και φέτος δανεικός στην Ένωση και έκανε πολύ χρονιά.

Ο Ντανίλο είναι πολύ διαφορετική περίπτωση, καθώς ο Σωφρόνης τον θέλει στο ρόστερ αφού τον υπολογίζει για δύο θέσεις. Για κεντρικός αμυντικός, αλλά και για ανασταλτικός μέσος. Θέσεις που έπαιξε (Και στον Απόλλωνα και στην Ένωση) και έδειξε ότι μπορεί να αποδώσει καλά και στις δύο.

Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν σαν πρώτες επιλογές Ρομπέρζ, Γιούστε και Σάλαϊ, καθώς ο Σελίμοβιτς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποχωρήσει. Εκεί μπορεί να παίξει και ο Χάμπος, αλλά μην ξεχνάμε ότι πέρσι αρκετά παιχνίδια ο Απόλλωνας έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, άρα όλοι θα χρειαστούν.

Στην μεσαία γραμμή υπάρχουν οι δύο Σέρβοι, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, ο Χάμπος, αλλά και ο Σακέτι. Είναι τέσσερις παίκτες, αλλά όπως μας έδειξε το πρόσφατο παρελθόν του Απόλλωνα είναι η θέση με τις περισσότερες απώλειες, είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες.

Συνεπώς, σε ένα μαραθώνιο 36 αγωνιστικών πλέον, όλοι θα φανούν χρήσιμοι στο τέλος της ημέρας, διότι τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά. Άσε που ο Απόλλωνας έχει και την Ευρώπη, που αν τυχόν προκριθεί στους ομίλους, τότε θα ξεπεράσει τους 50 αγώνες με το κύπελλο.

Comments
To Top