ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύση και για τα δύο μπακ

Ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης είναι πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη νέα περίοδο, τουλάχιστον επίσημα, καθώς ως γνωστό έχουν συμφωνήσει και υπογράψει ακόμα ο Νταμπό και ο Ντιγκινι.

Πρόκειται για 25χρονο άσο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Πάφο τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας συνολικά 38 συμμετοχές και 1 γκολ. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ομόνοια, με την οποία κατέγραψε 20 συνολικά συμμετοχές.

Το 2017 μάλιστα κλήθηκε και για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της Κύπρου και αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Καζακστάν στις 22 Μαρτίου 2017.

Ο Φιλιώτης αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας, κυρίως δεξιά, αλλά με την ίδια ευκολία παίζει και αριστερά. Είναι αρκετά γρήγορος και είναι μπακ που προωθείται.

Έρχεται στην ομάδα μας για μία εναλλακτική λύση στα μπακ, πίσω δηλαδή από τον Πέδρο και τον Αγκίρε, διότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ενσούε, αλλά είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει.

Βέβαια, μπορεί να έρχεται για εναλλακτική επιλογή, ωστόσο μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα μας. Σκεφτείτε μόνο το σκεπτικό της απόκτησης το 2012 του Γιώργου Βασιλείου και θα καταλάβετε αυτό που λέμε.

Comments
To Top