ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας θα έχει ένα πληρέστατο ρόστερ»

Στον Supersport FM 104, παραχώρησε δηλώσεις το μεσημέρι του Σαββάτου, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τον προγραμματισμό: «Υπήρχε μια στασιμότητα στον τομέα των ανακοινώσεων, όμως οι προεργασίες για το σχεδιασμό, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Για να προχωρήσουμε στην τελική διεκπεραίωση, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες με Νσούε και Μπένσοπ. Βρίσκονται σε εξέλιξη αρκετά πρωταθλήματα και υπάρχουν συμβατικές υποχρεώσει ποδοσφαιριστών που μας μας ενδιαφέρουν με τις ομάδες τους. Δεν ακούμε τη φημολογία. Εμείς ορίζουμε τα πραγματικά δεδομένα και τα κρατάμε εντός των τειχών».

Ενδεχόμενη μη συμφωνία στο νέο οικονομικό με ποδοσφαιριστές που είναι σε εκκρεμότητα, τους θέτει εκτός επιλογών; «Δεν έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ τις σκέψεις μας. Είναι θέμα συζητήσεων. Δεν υπάρχει σκέψη για διακοπή συμβολαίων. Από τη στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφοροποιήσει την οικονομική πτυχή των συμβολαίων τους, θα πρέπει να διατηρηθούν οι ισορροπίες εντός αποδυτηρίων».

Για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή: «Η διοίκηση έχει ξοδέψει εκατομμύρια για να έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια. Ο Απόλλωνας διαθέτει τους καλύτερους επιθετικούς όλα αυτά τα χρόνια. Θα έρθουν ακόμα 3-4 ποδοσφαιριστές για την επιθετική γραμμή. Θα δούμε και τη μεσαία γραμμή. Ο Απόλλωνας θα έχει ένα πληρέστατο ρόστερ και θα μπούμε δυναμικά στο πρωτάθλημα».

Comments
To Top