ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος για μισθούς,μεταγραφές και διαρκείας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, όπου και τοποθετήθηκε για όλα τα τρέχοντα θέματα στην επικαιρότητα της ομάδας.

Για το μισθολογικό: «Η πρόταση του Απόλλωνα είναι η καλύτερη από άλλες ομάδες. Έχουν μείνει κάποιες εκκρεμότητες, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έχει συμφωνήσει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ξεκαθαρίζει το θέμα».

Για τις προσθαφαιρέσεις: «Έχει προχωρήσει αρκετά ο μεταγραφικός σχεδιασμός, είναι ζήτημα του ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι όχι και έπεται η ενίσχυση, σύμφωνα με τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος έχει το γενικό πρόσταγμα. Δεν θέλω να τοποθετηθώ σε θέματα προγραμματισμού, αν και ο Ρομπέρζ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει μαζί μας. Δεν μπαίνουμε στη λογική να ασχοληθούμε με δημοσιεύματα. Αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις των παικτών με τον πρόεδρο, θα επικεντρωθούμε στην ενίσχυση».

Για το νέο συμβόλαιο στον Πίττα: «Είναι τεράστιο κεφάλαιο για μας. Ένας νεαρός με τρομερές δυνατότητες. Ο Απόλλωνας δεν αδικά κανέναν ποδοσφαιριστή που τιμά τη φανέλα της ομάδας. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να παραμείνει στον Απόλλωνα».

Για την αποχώρηση Σαρδινέρο: «Είναι πολλοί παράμετροι, δεν είναι μόνο το διαβατήριο. Εξαιρετικός επαγγελματίας, τρομερός χαρακτήρας, τίμησε τη φανέλα, άξιζε να βρίσκεται εδώ, η παρουσία του ήταν επιτυχημένη. Το ποδόσφαιρο είναι κύκλοι, είναι δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί, κατέκτησε τίτλους, έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ. Μακάρι να είναι τέτοιοι οι αποχαιρετισμοί και ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του».

Για την στήριξη των κατόχων διαρκείας: «Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά και θα δούμε πως μπορούμε να στηρίξουμε αυτούς που μας στηρίζουν διαχρονικά. Θα πρέπει να δώσουμε πολλά κίνητρα και στους κατόχους διαρκείας, να μπουν στο νέο γήπεδο με τις οικογένειες τους».

Για τη θέση του Απόλλωνα στο θέμα ανάδειξης πρωταθλητή: «Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να απευθυνθεί στην Ομοσπονδία. Δεν είναι δικό μας θέμα».

Comments
To Top