ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΑΛΑΪ: «Αν θες να βγεις έξω… / Κανείς δεν ξέρει πότε, πως ή αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Nemzeti Sport παραχώρησε ο Αττίλα Σάλαϊ και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, για το πως προπονούνται, για τον στόχο του Απόλλωνα αλλά και για την Εθνική.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στην Κύπρο:

“Είναι δύσκολο για όλους, μας λείπει πραγματικά το ποδόσφαιρο αλλά τώρα μπορούμε μόνο να μείνουμε στο σπίτι, να πηγαίνουμε έξω μόνο όταν πρέπει και να εμπιστευτούμε ότι αυτή η απαίσια επιδημία θα τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται”.

“Αν θες να βγεις από το διαμέρισμα σου πρέπει είτε να συμπληρώσεις μια φόρμα για το που πας ή να στείλεις μήνυμα σε συγκεκριμένο αριθμό. Ουσιαστικά βγαίνουμε μόνο για σούπερμαρκετ, προσπαθούμε να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα και να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές με άλλους. Προηγουμένως μπορούσαμε να πάμε για τρέξιμο έξω αλλά τώρα δεν το συνιστούν ούτε αυτό. Έχουμε ατομικό πρόγραμμα στο σπίτι και το πέρνουμε 3-4 μέρες προηγουμένως ηλεκτρονικά από τους προπονητές μας. Για παράδειγμα υπάρχει πρόγραμμα ποδηλάτου τις Δευτέρες και τις Τετάρτες και ασκήσεις τις Τρίτες και τις Πέμπτες. Προπονούμαι δύο φορές τη μέρα, διαβάζω αρκετά και παίζω βιντεοπαιχνίδια ή βλέπω ταινίες”.

Για τον στόχο του Απόλλωνα:

“Ο στόχος ο δικός μου και της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Φυσικά κανείς δεν ξέρει πότε ή πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αν τελειώσει. Μπορεί το καλοκαίρι αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά”.

Για την Εθνική:

“Από όσο ξέρω ο αρχηγός παρακολουθεί όλους τους παίκτες που κάλεσε προηγουμένως στην Εθνική, ωστόσο δεν έχω πληροφορίες για το σε ποια ματς ήρθαν. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και φυσικά ελπίζω το όνομα μου να είναι στην κλήση για το επόμενο ματς απέναντι στη Βουλγαρία”.

Comments
To Top