ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρέπει να ανταποκριθούμε και να πάρουμε την νίκη»

Για την πρόκριση σε βάρος του Εθνικού στο κύπελλο και τις φωνές του για τη διαιτησία, το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και τη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση του Εθνικού και το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ηταν μια πολύ δύσκολη πρόκριση. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε παιχνίδι αύριο πολύ σημαντικό. Πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη».

Για την ευκαιρία να μειωθούν αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται: «Ευκαιρίες υπήρξαν και νωρίτερα και θα υπάρχουν. Εμείς κάναμε πολλά λάθη το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να είμαστε σε καλή αγωνιστική μέρα. Η Σαλαμίνα έβαλε δύσκολα σε όλους τους μεγάλους αλλά για μας είναι παιχνίδι μονής επιλογής».

Για τις δηλώσεις από πλευράς Εθνικού για τη διαιτησία: «Δεν μας αγγίζουν το τι λέει ο καθένας. Δεν γνωρίζουμε από πού προέρχεται όλη αυτή η αντίδραση. Δεν θα σχολιάσουμε. Εμείς βλέπουμε τα δικά μας, να βελτιώσουμε την ομάδα και να τη στηρίξουμε ψυχολογικά. Ο Απόλλωνας θα επανέλθει, δεν μπορεί να βρίσκεται σε λήθαργο».

Comments
To Top