ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει ο Γιαννιώτας/Τα νέα με τους τραυματίες

Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (21/02) η ομάδα μας ολοκληρώνει την σύντομη προετοιμασία της ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο Τσίρειο Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου (22/02).
 

Η τεχνική ηγεσία θα καταστρώσει τα αγωνιστικά της πλάνα χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Μάρκοβιτς, Γκακμπέ και Μόλ, όπως επίσης και στους τιμωρημένους με κάρτες Σακέτι και Γιούστε.
 

Αντίθετα η παρουσία των Μπένσοπ και Ενσούε θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση (είχαν και οι δυο κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό).
 

  • Aντίθετα επιστρέφει ο Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με την Πάφο.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Ο Σάσα Μάρκοβιτς προπονείται ατομικά σε υψηλή ένταση, και εκτιμάται ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθεί με την ομάδα.
 

Ο Σερτζ Γκακμπέ συνεχίζει φυσικοθεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.
 

Ο Ζοέλ Μολ συνεχίζει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης στο γυμναστήριο.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top