ΑΝΤΡΕΣ

Ανατριχίλα

Εντυπωσιακό από κάθε άποψη ήταν το βίντεο που ανέβασαν τα παιδιά του γραφείου Τύπου της ομάδας μας, όπου είδαμε ξανά να μιλούν για τον Θεό μας οι παίκτες που λατρέψαμε και βάλαμε για πάντα στις καρδιές μας.

Είναι φοβερό το σύνθημα να βλέπεις τον γίγαντα Μπρούνο Βάλε να μιλά με αυτό τον τρόπο και να αισθάνεται ευλογία για τα χρόνια που πέρασε μαζί μας.

Να βλέπεις ξανά το Αλάνι και μόνο που ανοίγει το στόμα του και μιλά για τον Θεό να σε πιάνει ανατριχίλα. Αναπολείς, πραγματικά τις στιγμές που μας χάρισε και τα πάρτι που έκανε στους αντιπάλους.

Δεν το κρύβω ότι όταν είδα τον μεγάλο Ρασίντ Χαμντανι να μιλά Ελληνικά δάκρυσα πραγματικά. Τι να πεις για αυτόν τον παικταρά, το παιδί μάλαμα, που όταν έφευγε από τον Απόλλωνα έβαζε τα κλάματα;

Τον τεράστιο Αμπραχαμ Γκιε. Που όταν έμπαινε στο γήπεδο τους έκανε όλους να τρέμουν. Ναι ρε παικταρά: “Μια φορά Απόλλων, μια ζωή Απόλλων”. Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι.

Μονο Απολλων, ρε Μαγκλα παικταρά. Να τον βάλουν καλά όλοι στο μυαλό τους αυτό.

Πραγματικά ήταν ένα βίντεο που άγγιξε στο 100% τις καρδιές μας. Να είστε καλά παιδιά εκεί στην εταιρία. Πολύ καλή δουλειά. Σας ευχαριστούμε.


Comments
To Top