ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αγωνιστικά έχει τρομακτικές δυνατότητες η ομάδα»

Για τον αγώνα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και την κατάσταση στην ομάδα τοποθετήθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Αναλυτικά:

Για την απόσταση από την κορυφή και τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί: «Έχουμε απολέσει τρεις ευκαιρίες σε μία εβδομάδα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην πιο δύσκολη θέση από τους τέσσερις. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι στη Λευκωσία, ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, με τις δύο ομάδες να έχουν άγχος και πίεση. Είναι δύο μεγάλες και ποιοτικές ομάδες και τα πάντα είναι πιθανά. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

Για την πληγωμένη ψυχολογία της ομάδας: «Δεν έχει διαφοροποιηθεί η δυναμική ή η αξία των παικτών και του προπονητή. Παρουσιάζεται πρόβλημα στη διαχείριση συναισθημάτων, υπέρμετρος ενθουσιασμός στις επιτυχίες και πάθος στις αποτυχίες. Αγωνιστικά έχει τρομακτικές δυνατότητες η ομάδα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε, πήγε και ο πρόεδρος στο Κολόσσι. Απολαμβάνουν τη στήριξη όλων μας. Πρέπει να ορθώσουν ανάστημα και να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. Χάσαμε σημαντικό έδαφος, κυρίως από δική μας ευθύνη».

Comments
To Top