ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στην Πάφο με τραγική διαιτησία Νικολάου

Η ομάδα μας δέχτηκε τρίτη σερί ήττα αυτή την φορά κόντρα στην Πάφο με 3-2 για τον διακοπέντα αγώνα της 12ης αγωνιστικής.

Παπουλής στο 16΄και Πίττας στο 45+1 τα γκολ για την ομάδα μας.

Τραγική η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου που αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Μέτρησε γκολ για την Πάφο ενώ προηγήθηκε χέρι, αρνήθηκε καθαρό πέναλτι για τον Απόλλωνα και έδειξε κόκκινη στο Γιαννιώτα.

Ο αγώνας:

Από το 2ο λεπτό ξεκίνησε η αναμέτρηση και με την Πάφο να χρησιμοποιεί τις 2 από τις 3 τις αλλαγές. Στο 8ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή, όταν η κεφαλιά του Πίττα μετά από σέντρα του Αγκίρε, έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 15ο λεπτό ο Αραγιούρι με αυτοθυσία σταμάτησε σουτ του Παπουλή.

Στο 16ο λεπτό ο Παπουλής πήρε την μπάλα μετά απο κόντρες στην άμυνα της Πάφου και με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 0-1! Φάνηκε να υπάρχει χέρι στο ξεκίνημα της φάσης από τον Σακέτι.

Στο 25ο λεπτό, Πίττας και Παπουλής μετά από συνεχόμενες προσπάθειες βρήκαν μπροστά τους αμυντικούς της Πάφου και στο τέλος η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στο 30ο λεπτό ο Μπεσάρα έδωσε την κάθετη πάσα στον Καμπράλ, αυτός γύρισε μέσα στην περιοχή και έστρωσε για τον Βα που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1.

Ο Παπουλής είχε ένα πλασέ από δύσκολη θέση στο 34ο λεπτό, με τον Πέτρου να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 39ο λεπτό ο Σιρόκ μπροστά από τον Μολ, υπό πίεση έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στο 45+1, ο Πίττας είδε την μπάλα να έρχεται μπροστά του μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέδρο, γύρισε και από κοντά έκανε το 1-2, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καμπράλ μετά από πάσα του Βα από τα αριστερά έκανε το 2-2. Τεράστιο φινάλε στο πρώτο μέρος με 2 γκολ στις καθυστερήσεις!

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 49ο λεπτό ο Βα έφυγε στην αντεπίθεση, προσπάθησε να περάσει την πάσα στον Καμπράλ, ο Σελίμοβιτς ωστόσο απομάκρυνε.  Γενικά το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοικτό με καλό ρυθμό, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και τις 2 ομάδες να φτιάχνουν προϋποθέσεις για να φτιάξουν μια ευκαιρία, αλλά δεν ήταν σωστές στην τελική προσπάθεια.

Στο 74ο λεπτό η Πάφος πήρε το προβάδισμα με τον νεαρό Αντωνίου! Έγινε η εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα! Φάνηκε να υπάρχει χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 84ο λεπτό ο Πέτρου έβγαλε τεράστια απόκρουση στην κοντινή προβολή του Πίττα! Στο 88 ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι (υπήρχε παράβαση) σε φάση του Πέδρο με τον Λελιούκιν, ο ρεφ έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. O Γιαννιώτας έσπρωξε τον διαιτητή και είδε κόκκινη κάρτα.

Στο 90+2 ο Γκοντάρτ μόνος με τον Μολ έστειλε την μπάλα έξω, ενώ στο 90+4 σταμάτησε στην γραμμή την κεφαλιά του Γιούστε.

ΠΑΦΟΣ (Κάμερον Τόσακ): Πέτρου, Σιρόκ, Αντωνίου, Αραγιούρι, Παναγιώτου, Γουίλιαμς (2΄ Λαφράνς), Μπεσάρα, Πανός, Βα, Πάντσεον (2΄ Λελιούκιν), Καμπράλ (57΄ Γκοντάρντ)
Στον πάγκο: 
Ρέινολντς, Ολιβέρο
ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Σελίμοβιτς, Σάλαϊ, Αντωνιάδης (53΄ Περέιρα), Σαρδινέρο (73΄ Βασιλείου), Αγκίρε (53΄ Γιούστε), Σακέτι, Πέδρο, Γιαννιώτας, Παπουλής, Πίττας
Στον πάγκο:
Δημητρίου, Φλουρής, Χαραλάμπους, Τσολάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Γιώργος Νικολάου (Μάριος Δημητριάδης – Ευαγόρας Ευαγόρου), 4ος: Κωνσταντίνος Φελλάς, Παρ.: Μάριος Τσαγγάρης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 
Λαφράνς (3η), Καμπράλ / Αντωνιάδης, Σακέτι, Σαρδινέρο, Σάλαϊ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γιαννιώτας

Comments
To Top