ΣΤΗΛΕΣ

ΣΥ.ΦΙ. Δ.Π:«Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1.

Αναλυτικά:

Όπως φαίνεται κάποιοι συνεχίζουν να ασκούν αυθαίρετη εξουσία στο κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν εξηγείται αλλιώς.

Τελικά κύριοι ποιος ηγείται του κυπριακού ποδοσφαίρου;
Ή ΚΟΠ ή ο υπόκοσμος και τα πρακτορεία στοιχημάτων; Και τελικά από που προέρχεται η συγκάλυψη;

Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που η ουεφα τις προάλλες έστειλε στη Κύπρο ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων για να ερευνήσει το θέμα των στημένων αγώνων.

Ολη η Κύπρος συζητά για το πως άραγε, έτυχε να χάσουν όλες οι μεγάλες ομάδες από τους μικρούς. Κάτσε τώρα να πείσεις τον κόσμο ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην όλη υπόθεση.

Να σας πούμε την αλήθεια, σαν ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 δεν μας καίγεται καρφί αν έχασαν όλοι οι μεγάλοι και διεκδικητές του τίτλου.

Αυτό που μας απασχολεί, είναι πως η ομάδα μας την τελευταία τουλάχιστον εξαετία που διεκδικεί τον τίτλο, οπότε έχει την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, είτε να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα με στόχο το πολυπόθητο πρωτάθλημα, όλως τυχαίως δεν καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των συνδιεκδικητών του πρωταθλήματος(όποιος έχει κοντή μνήμη, υπάρχουν στοιχεία με τις βαθμολογίες και τα παιχνίδια ανά αγωνιστική στο διαδίκτυο που το αποδεικνύουν).

Πόση σύμπτωση μπορεί να υπάρχει;

Και για να προλάβουμε μερικούς, καταλαβαίνουμε ότι δεν παίζουν ποδόσφαιρο μόνο οι μεγάλοι, είμαστε υπέρ ενός ανταγωνιστικου πρωταθλήματος, χωρίς φιλικά παιχνίδια και ο καθένας να παίζει για τους στόχους του, δεν τα ισοπεδώνουμε όλα, αλλά όχι και έτσι.

Δείξαμε ανεκτικότητα πολλές φορές κύριοι της Διοίκησης, σας τα είπαμε πολλές φορές και απʼ την καλή και απ’ την ανάποδη, και άλλες τόσες το πήραμε πάνω μας και ας απορούσαν κάποιοι με αυτό, ανεχτήκαμε την λογοκρισία του κόσμου, σας δώσαμε πίστωση χρόνου και στήριξη.

Δεν μπορείτε να παίζετε άλλο με την νοημοσύνη και την υπομονή μας. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Αν για διάφορους λόγους η Διοίκηση είναι ανάξια ή δεν επιθυμεί πραγματικά να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα τότε να πάτε σπίτι σας όλοι ως τον τελευταίο.

Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Οπότε χάνει η μία ομάδα χάνει και η άλλη, λες και παίζετε κουκλοθέατρο ή καλύτερα “κουμέρες” κάθε αγωνιστική.

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα ανεχτεί άλλο αυτή την φαρσοκωμωδία. Αν είστε μέρος της διαφθοράς και τα έχετε κάνει πλακάκια με τους υπόλοιπους για προσυμφωνημένους αγωνες και πρωτάθληματα να μας αδειάσετε τη γωνία.

Υ. Γ Έξι χρόνια τα ίδια πάντα λάθη

Υ. Γ Υπάρχει Νοοτροπία τελικά στην ομάδα;

Υ. Γ Ζητούμε συνάντηση με την Διοίκηση το συντομότερο.

Υ. Γ Κυπελλάκια, και δευτεροτρίτες θέσεις τέλος.Ή παίρνετε το πρωτάθλημα ή φεύγετε όλοι κακήν κακώς.

Υ. Γ Τελικά ο στάβλος του Αυγεια ήταν γεμάτος με την ΚΟΠριά σας.

Υ. Γ Αδειάσατε τα γήπεδα, στο τέλος θα μείνετε μόνοι σας. Ούτε από τη τηλεόραση δεν θα σας βλέπει ο κόσμος.

Comments
To Top