ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

(VIDEO) «Πληγώθηκαν οι παίκτες και στα αποδυτήρια έβγαλαν εγωισμό»

Συνέντευξη τύπου ενόψει το αγώνα κόντρα στη Ένωση, παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής. Είμαστε κοντά στους ανταγωνιστές και με μια μεγάλη προσπάθεια η ομάδα επέστρεψε στο τελευταίο δίμηνο. Αυτό το παιχνίδι που ακολουθεί με το Παραλίμνι είναι σημαντικό για όλους μας. Ο λόγος είναι να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες και τους τρεις βαθμούς που θα μας δύναμη για τη συνέχεια».

Για τους τραυματίες: «Από χθες ο Έκτορ έχει μαζί μας στις προπονήσεις και είναι θετική εξέλιξη. Είχαμε την ατυχία με τον Γκακπέ και μας άλλαξε πολλά πράγματα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και ευελπιστούμε με την επιστροφή του μετά από 1 μήνα και κάτι θα είναι ο ίδιος».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Πληγώθηκαν οι παίκτες και στα αποδυτήρια έβγαλαν εγωισμό είναι σημαντικό. Κάποιοι πριν μερικούς μήνες έλεγαν για στόχο εξάδα. Ο Απόλλωνας δεν είναι για εξάδα. Είναι εκεί για να διεκδικήσει τίτλους μέχρι τέλος. Το τι έφταιξε; Σίγουρα δεν ήταν στην μέρα της η ομάδα, όμως δεν πρέπει να μηδενίζουμε αυτά που έκαναν τους δυο μήνες και αυτές τις δέκα σερί νίκες. Το αφήνουμε πίσω μας και όπως είπα μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα, το γιατρικό είναι η νίκη».

Αν επηρεάστηκε η ομάδα απ’ τα όσα έγιναν στην ΑΕΛ: «Δεν ασχολούμαστε με την ΑΕΛ ή τον αντίπαλο, μόνο με την ομάδα μας. Αυτό που μας πλήγωσε περισσότερο είναι ο Γκακπέ που θα μπορούσε να παίξει και να βοηθήσει».

Για το αν η ομάδα μπορεί να αντικαταστήσει το Γκακπέ: «Έχουμε τον Ματίας που είναι μια λύση και μαζί με τους άλλους παίκτες θα βρεθούν οι λύσεις. Είναι έτοιμος και θα είναι στην αποστολή γιατί στην Ρουμανία είχε παιχνίδια πάνω του»

ια το αν η ομάδα μπορεί να αντικαταστήσει το Γκακπέ: «Έχουμε τον Ματέι που είναι μια λύση και μαζί με τους άλλους παίκτες θα βρεθούν οι λύσεις. Είναι έτοιμος και θα είναι στην αποστολή γιατί στην Ρουμανία είχε παιχνίδια πάνω του».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση: «Όταν πας πιο πίσω, με την Άχνα είχαμε αρκετούς που έπαιξαν στο πρωτάθλημα και δεν έπαιξαν στο κύπελλο. Επιλέξαμε τους καλύτερους, δεν κερδίσαμε και βλέπουμε μπροστά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα: «Κάποιοι έτρεξαν και είπαν ότι έχει θέμα η αμυντική γραμμή. Αυτοί οι νεαροί, Σάλαϊ και Σελίμοβιτς πολύ σύντομα μπορεί να μεταβούν με μεταγραφή στο εξωτερικό. Δεν μπορείς να τους κρίνεις επειδή σε ένα παιχνίδι δεν ήταν στην μέρα τους. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν πολλά για να έχουμε αυτό το σερί επιτυχιών και νομίζω ήταν άδικο να έχουν αυτή την κριτική».

Για το πρόγραμμα: «Δύσκολο θα είναι για όλους τους συνδιεκδικητές γιατί όλοι θα έχουμε διπλά παιχνίδια. Η πιο καλή ομάδα και η πιο τυχερή θα διεκδικήσει και τα δύο».

Για το πρωτάθλημα: «Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι το πρωτάθλημα έχει πάρει μια άγρια και ωραία μορφή και αυτό είναι θετικό για όλους. Η κάθε ομάδα παίζει για την ιστορία της, για την ομάδα της, για την σωτηρία της και τους βαθμούς. Τα τέσσερα ματς πριν τα πλέι οφ είναι για όλους τελικοί. Όταν ξεκινήσουν τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια έξι βαθμών γιατί θα τελειώνει ο χρόνος, όταν έχεις να καλύψεις κάποια διαφορά πρέπει να είσαι προσεχτικός για να καλύψεις τη διαφορά και να περάσεις πιο πάνω».

Για τον Μάρκοβιτς: «Μπήκε ξανά στις προπονήσεις, θέλει ακόμη δυο εβδομάδες για να μπει σε φουλ ρυθμούς»

Comments
To Top