ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ένα μεγάλο “respect” στους παίκτες μου» (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την επίδοση του Απόλλωνα εμφανίστηκε μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας ο προπονητής της ομάδα μας, Σωφρόνης Αυγουστή.

«Ένα μεγάλο ρισπέκτ στους παίκτες που για ακόμα ένα παιχνίδι έβγαλαν πάρα πολλά. Δίκαια πήραν τη νίκη γιατί το άξιζαν. Για ακόμα ένα παιχνίδι παρά τα προβλήματα έδειξαν αγωνιστική πειθαρχεία, σαν προπονητής ένα μεγάλο ρισπέκτ. Είπαμε την περασμένη βδομάδα ότι θέλαμε κοντά τους οπαδούς μας, περάσαμε δύσκολα, απέναντι στην καλύτερη Ομόνοια των τελευταίων χρόνων και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της, και ο κόσμος μας βοήθησε σε πολύ δύσκολες στίγμες».

«Σεβασμό σε όλο το ρόστερ. Βαχίντ, Σάλαι, δύο νεαροί ήταν εξαιρετικοί. Ο Μάριος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Νσούε, εξαιρετικός. Όλοι δουλεύουνε για την ομάδα και αξίζει ρισπέκτ. Για τον Παπουλή θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, για Νσούε υπήρχε πλάνο να παίξει 45 λεπτά».

Αν η νίκη σημαίνει κάτι παραπάνω: «Εϊπα και πριν ότι και εμείς και η Ομόνοια έχουμε τους ίδιους στόχους. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Μπήκαμε στην διεκδίκηση των στόχων είναι λόγω του ποιοτικού πρωταθλήματος. Αν το πρωτάθλημα ήταν για δύο άλογα σήμερα δεν θα βρισκόμασταν εδώ που βρισκόμαστε».

Comments
To Top