ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Λεμεσιανό ντέρμπι για την Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» : Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Τεράστιο βαθμολογικό και όχι μόνο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Λεμεσιανό ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery Απόλλων. Η πρωτοπόρος ομάδα του Στέλιου Μασιά αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη φέτος ομάδα του Dimitry Letsiev που θέλει να μπει και φέτος στην τετράδα.

Δεν αποκλείεται έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της ρέγκιουλαρ σίζον η πρωτιά για τις «γαλαζοκίτρινες» και η τετράδα για τις «γαλάζιες» να περνούν από το Λεμεσιανό ντέρμπι. Ομολογουμένως, έχει πολλά χρόνια οι δυο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού να έχουν κίνητρα στον μεταξύ τους αγώνα.

Η Robo Markets ΑΕΛ παίζει στο δικό της «σπίτι», το Αθλητικό Κέντρο «Νίκος Σολωμονίδης» και είναι αυτονόητος ο στόχος του τριπόντου. Η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή και δεν θέλει να την εγκαταλείψει αφού η «βασίλισσα» στοχεύει να επιστρέψει στους τίτλους.  Ο Στέλιος Μασιάς ολοκληρώνει την προετοιμασία τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και θα έχει σε καλύτερη κατάσταση και την Βραζιλιάνα Moreira που έκανε ντεμπούτο την περασμένη Τρίτη. Τολμώντας μια πρόβλεψη εξάδας, ο Παφίτης κόουτς θα παρατάξει τις: Σπύρου, Πεχλιβάνη, Παύλου, Dudnikova, Stedile, Μoreira  με λίμπερο τις Στεφανίδη – Gryban και Κοκκή.

Ο Property Gallery Απόλλων πάει στο «κολλητό» με την έδρα του Αθλητικό Κέντρο «Νίκος Σολωμονίδης» με στόχο το break. Η ήττα στον αγώνα του Α Γύρου στο «Απόλλων Αρένα» «πλήγωσε» τις «γαλάζιες» που θέλουν να απαντήσουν. Ο Property Gallery Απόλλων με 14 βαθμούς είναι 5Ος ένα βαθμό πίσω από την τετράδα. Οι «γαλάζιες» δίνουν μάχη με Ολυμπιάδα Ν. και Korantina Homes Παφιακό και σαφώς δεν θέλουν με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής να μείνουν πίσω.

Ο D. Letsiev ολοκληρώνει την προετοιμασία με προπόνηση τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και το πιθανότερο είναι να βασιστεί στις: Saini, Shaidullina, Ripnaya (Jenkins), Έφη Πέτρου, Ελεάνα Πέτρου, Λάμπρου με τις δυο λίμπερο Θάλεια Χριστοφόρου και Άντρεα Ζακχαίου να συμπληρώνουν τις βασικές επιλογές.

Η διαιτητική ομάδα του ντέρμπι ΕΔΩ

Comments
To Top