ΑΝΤΡΕΣ

Διαβάστε την 135η Έκδοση του Περιοδικού ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ!

Κυκλοφόρησεη 135η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ, online και ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα, για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο. 

Από την έκδοση Νοεμβρίου ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών μας Ντιέγκο Αγκίρε και Αττίλα Σάλαϊ οι οποίοι έλαμψαν μέχρι στιγμής με τις παρουσίες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σε αυτή την έκδοση μπορείτε να γνωρίσετε μέσα από μία συνέντευξη τον αναλυτή της ομάδας Κ-19 Πέτρο Χατζηνικολάου ο οποίος αποκαλύπτει τι τον ώθησε να εμπλακεί με την στατιστική πλευρά του αθλήματος και τις προσδοκίες του για τον μέλλον.

Αναφορά γίνεται και στο νέο κεφάλαιο του Απόλλωνα, τα eSports! Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη του προπονητή της ομάδας κ. Κυριάκο Κοσμίδη ο οποίος μας εμπλέκει στον ηλεκτρονικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ρεπορτάζ το οποίο αφορά το κοινωνικό έργο της ομάδας με ιδιαίτερη αναφορά στο “Welcome Through Football” μέσα από το οποίο προέκυψε και η προσθήκη του Μαζλούμ Τασκίν στις ακαδημίες του Απόλλωνα!

Ξεχωρίζουν και ενδιαφέρουν όπως πάντοτε οι μόνιμες στήλες “Καλύτερη στιγμή”, “Επόμενη μέρα” και “Όταν ήμουν μικρός” με τους Έκτορ Γιούστε, Μάριο Αντωνιάδη και Ντάνιελ Καρ.

Πλούσια ρεπορτάζ και παρουσιάσεις, αφιερώματα και μόνιμες στήλες με το Best of Social Media,Φωτογραφίες του Μήνα, το “Που να ΄σαι τώρα“, αρθρογραφία από τον ιατρό της ομάδας κ. Κυριάκο Κακαβελάκη, τους εθελοντές μας και στήλες για τις Ακαδημίες μας.

Καλή ανάγνωση!

Το link για να διαβάσετε το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ:

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top