ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Συνέχεια είχαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο(19,20/10) στο πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας, ενώ το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας είχε την 3η αγωνιστική. Ως γνωστό η ομάδα μας έχει έξι δανεικούς ποδοσφαιριστές της και πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν ο καθένας ξεχωριστά.

Αναλυτικά:

Ντανίλο Σπόλιαριτς(Ε.Ν.Π): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα(0-1).

Μιχάλης Παπαστυλιανού(Άρης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά(6-0).

Νικόλας Ματθαίου(Άρης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά(6-0).

Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ(Καρμιώτισσα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου(1-0).

Γιάννης Βασιλειάδης(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου(1-0).

Αντώνης Μήτας(Αναγέννηση Δερύνειας): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας της ομάδας του κόντρα στον Διγενή Μόρφου(1-1).

Comments
To Top