ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στην Ανόρθωση

Τραγική εμφάνιση και γενικά μετά απ’ αυτό φυσιολογική εξέλιξη η ήττα

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζόελ Μολ: Δέχτηκε τρία γκολ, εκτεθειμένος τις πιο πολλές φορές από τον τρόπο άμυνας αλλά και από την απάθεια μερικών.

Βαχίντ Σελίμοβιτς: Άξιο απορίας γιατί βρίσκεται για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην εντεκάδα. Να μου πείτε και ποιον να έβαζε, να σας πω αυτόν που έπρεπε να βρίσκεται στο ρόστερ στην θέση του.

Αττίλα Σάλαι: Κάκιστο παιχνίδι και από τον Αττίλα που μπήκε μάλλον από σπόντα αφού έμοιαζε παραγκωνισμένος, ενώ είχε πιο καλή απόδοση από τον Σελίμοβιτς, έχοντας όμως κι αυτός τα λάθη του.

Ζοάο Πέδρο: Ήταν φιλότιμος αλλά του έλειπε η επιθετικότητα, αμυντικά είχε θέματα αφού ο αντίπαλος έπαιζε πολύ από δεξιά.

Γιώργος Βασιλείου: Δεν μπορεί να κριθεί αφού αποχώρησε γρήγορα τραυματίας.

Ρότζερ Εμπιντά: Προσπάθησε να πάρει παιχνίδι πάνω του, αλλά δεν τα κατάφερε. Μέτριο παιχνίδι.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Προσπάθησε πολύ ίσως να ήταν και ο μόνος.

Σάσα Μάρκοβιτς: Για ακόμη ένα παιχνίδι, αν και αγωνίστηκε και πιο μπροστά, κρύφτηκε, δεν ζήτησε καθόλου μπάλα. Απλά περπατούσε στο γήπεδο λες και έκανε βόλτα στην παραλιακή ή σε κάποιο ορεινό χωριό με φίλους.

Αντριάν Σαρδινέρο: Είπαμε φιλότιμος, καλός τακτικά σε κάποια παιχνίδια αλλά όχι ενΤεκαδάτος σε κάθε ματς. Άλλο ένα κακό παιχνίδι.

Γιάννης Γιαννιώτας: Τον έκλεισαν καλά, αλλά πήρε κάποιες προσπάθειες αν και έπεφταν πάνω του δύο και τρεις.

Σέργκε Γκακπέ: Είπαμε πιο καλά θα ήταν να έπαιζε στο πλάι, ότι καλό έκανε ξεκινούσε από εκεί. Ακόμη και το γκολ του. Ήταν όμως φιλότιμος και προσπαθούσε και ξέρει και μπάλα. Πρέπει να πάρει παιχνίδια.

Ντιέγκο Αγκίρε: Πέρασε σαν δεύτερη αλλαγή και έκθεσε τον προπονητή του, που τον άφησε εκτός. Από τους πιο επικίνδυνους παίκτες ακόμη και στο αριστερό αμυντικό άκρο.

Μάριος Αντωνιάδης: Πέρασε ανέτοιμος ,το έδειξε με την παρουσία του και το επιβεβαίωσε με τον τραυματισμό του.

Φώτης Παπουλής: Μπήκε στο 3-0 και προσπάθησε να σώσει τα ασυμμάζευτα. Δεν ξέρω πόσες δυνάμεις του έχουν μείνει γιατί και αυτός ήταν απογοητευτικός τους τελευταίους μήνες, αλλά είναι από αυτούς που πρέπει να βγουν μπροστά.

Προπονητής: Βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με 4-3-3. Και πάλι προσπάθησε να δώσει μπάλα αλλά με μόνο 2 ποδοσφαιριστές(Γιαννιώτα-Γκακπέ) να μπορούν να κτυπήσουν στην κόντρα το σχέδιο έμοιαζε δύσκολο να γίνει πραγματικότητα. Δέχτηκε 3 φτηνά γκολ και δεν είχε καν την ευκαιρία να αντιδράσει λόγω των αναγκαστικών αλλαγών, αν και αυτή του Αντωνιάδη ήταν από την αρχή λανθασμένη.

Δυστυχώς μοιάζει να μην εμπνέει τους ποδοσφαιριστές και σίγουρα τον κόσμο που συνήθισε αλλιώς. Αν δεν κάνει στροφή 180 μοιρών κάθε παιχνίδι του θα μοιάζει με τελευταίο.

Δεν θα αναφερθώ σε  λανθασμένες επιλογές παικτών(όπως Αγκίρε εκτός ενδεκάδας…αν είναι δυνατόν!!!!) γιατί υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα στην ομάδα που καλείται να λύσει με τους συνεργάτες του.

Comments
To Top