ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με αλλαγές και μοναδικό στόχο τη νίκη!

Χωρίς πολλά λόγια, με τους ποδοσφαιριστές μας να προπονούνται στο Κολόσσι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία μας για το σημερινό(21/9) ντέρμπι με την Ομόνοια εκτός έδρας. Είναι η αρχή μιας δύσκολης τριάδας παιχνιδιών που θα καθορίσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό τη δυναμικότητα της ομάδας μας.

Το σημερινό παιχνίδι κρύβει παγίδες καθώς ο αντίπαλος προσπαθεί να κάνει καινούρια αρχή στο πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται με σοβαρότητα και καθαρό μυαλό, να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν το παιχνίδι τους. Ούτε ο κόσμος, ούτε η δυναμική του αντιπάλου θα πρέπει να μας φοβίζουν, άλλωστε τα τελευταία χρόνια, έχουμε πάρει τον αέρα του αντιπάλου.

Με δεδομένη την απουσία του Ενσούε, αλλά και την ανετοιμότητα του Ρομπέρζ που παρόλο που θα βρίσκεται στην αποστολή, ο Χάμπος θα είναι παρτενέρ του Γιούστε, με Αγκίρε και Πέδρο στην τετράδα της άμυνας. Από κει και πέρα αρκετοί ποδοσφαιριστές διεκδικούν τις υπόλοιπες θέσεις τόσο στο κέντρο, όσο και στην επιθετική γραμμή με τον προπονητή μας να μην αποκλείεται να μας εκπλήξει, αφού έχει παρακολουθήσει τον αντίπαλο.

Comments
To Top