ΑΝΤΡΕΣ

Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός

Δεύτερη ήττα με 0-4 αυτή τη φορά και αποκλεισμός για την ομάδα μας που πλέον αποχαιρετά για φέτος την ευρωπαϊκή της πορεία και μπαίνει πλέον δυνατά στο πρωτάθλημα!

Αναγνωριστικά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα με τις δύο φάσεις που ξεχωρίζουν να είναι μια κεφαλιά των Ολλανδών και μια κίτρινη κάρτα στο 6΄που δέχθηκε ο Χάμπος σε κράτημα στον αντίπαλο. Στο 14΄είχαμε το πρώτο σουτ για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς, όμως η μπάλα πέρασε συρτά έξω από τα δοκάρια. Το μισάωρο κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν τους τρόπους να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Για δούμε κάποια υποψία ευκαιρίας ήρθε το 38΄, όταν ο Ζελάγια έπιασε μια κεφαλιά αδύναμη μετά από κόρνερ που πέρασε έξω.  Ο Παπουλής έπεσε χωρίς φάουλ και πάλι έξω από την περιοχή του αντιπάλου, δεχθήκαμε την αντεπίθεση αλλά ο Μολ στο 40΄αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 41΄ο Γιαννιώτας έφυγε μόνος ανατράπηκε αλλά ο διαιτητής έκανε τα στραβά μάτια, αφού μπορούσε να δώσει φάουλ έξω από την περιοχή και κόκκινη κάρτα!

Στο 45΄η μπάλα έφτασε στον Γιαννιώτα που έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0, με την ομάδα μας στα τελευταία λεπτά να πιέζει.

Με δύο κόρνερ για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές μας να μπαίνουν στην επανάληψη θέλοντας να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στην εστία του αντιπάλου. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 50΄όταν μετά από φάουλ του Πέδρο, ο Γιούστε πήρε την κεφαλιά ο Γκάκπε μπήκε στην πορεία της μπάλας έκανε το πλασέ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μολ απέκρουσε σουτ του αντιπάλου με δεύτερη προσπάθεια.

Το δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα μας να έχει την κατοχή αλλά να δυσκολεύετε πολύ να βρει τους διαδρόμους για να απειλήσει. Στο 61΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να μπαίνει στη θέση του Χάμπου. Μέσα σε ένα δίλεπτο από το 65΄και έπειτα οι Ολλανδοί απείλησαν δύο φορές, με τον Μολ να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια το σουτ πέρασε λίγο έξω.

Στο 68΄ωραία προσπάθεια από την ομάδα μας με τον Πέδρο να γυρίζει στον Ζελάγια που όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει όπως θα ήθελε. Στο 69΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Δυστυχώς στο 72΄δεχθήκαμε το γκολ παρά την προσπάθεια του Μολ αρχικά με τη μπάλα να καταλήγει σε ποδοσφαιριστές του αντιπάλου που σκόραραν.

Στο 76΄ο Μήτρογλου έκανε το 0-2 για τους Ολλανδούς με τους ποδοσφαιριστές μας πλέον να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αντιπάλου που κρατούσε μέχρι τη στιγμή του πρώτου γκολ εύκολα την ομάδα μας μακριά από την εστία του, Στο 78΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Εμπιντά να μπαίνει στη θέση του Γιαννιώτα. Στο 79΄δεχθήκαμε και τρίτο γκολ αφού πλέον όλα είχαν τελειώσει.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον αντίπαλο να κρατά τη μπάλα, αλλά και τη δική μας ομάδα να αναμένει το τέλος του αγώνα. Ένα σουτ του Γιούστε στο 89΄πέρασε έξω. Στις καθυστερήσεις ήρθε και τέταρτο γκολ για τους Ολλανδούς. Αφού ολοκληρώθηκαν και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να χάνει με 0-4.

Δυστυχώς ο αντίπαλος μας έδειξε και στα δύο παιχνίδια ότι είναι ανώτερος, εκμεταλλεύτηκε λάθη δικά μας και ευκαιρίες και πέρασε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα μας πλέον θα πάρει τις ανάσες της και θα μπει δυνατά στο πρωτάθλημα με μεγάλο στόχο την κατάκτηση του.

Comments
To Top