ΑΝΤΡΕΣ

«Ότι και να γίνει είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου»

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή και ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ζόελ Μολ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(29/8) επαναληπτικό κόντρα στην PSV.

Αναλυτικά:

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, οι πιθανότητες είναι λίγες, όμως επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουμε κι αυτές τις λίγες πιθανότητες να τις διεκδικήσουμε. Αυτό που εύχομαι στην δική μου ομάδα είναι να έχουμε 100% στις τελικές προσπάθειες. Ότι και να γίνει είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου.

Στόχος μας ήταν να φτάσουμε μέχρι εδώ και τα καταφέραμε αφού προκριθήκαμε από τους προηγούμενους αντιπάλους. Θα τα δώσουμε όλα και θα φύγουμε από το γήπεδο χαρούμενοι και περήφανοι. Αν έρθει αυτό που προσδοκούμε θα μας κάνει κάτι περισσότερο από περήφανους. Θα πρόκειται για θαύμα επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές μας κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο στην Ολλανδία και ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας».

Σε ερωτήσεις που έγιναν στον προπονητή μας για το πως θα προσεγγίσει τον αυριανό αγώνα και αν νιώθει αδικία μετά το 3-0 ανέφερε:

«Κάποια πρόσωπα θα αλλάξουν. Θα είναι συλλογική η προσπάθεια. Οι 14 ποδοσφαιριστές που θα μπουν θα το απολαύσουν. Θα δούμε μετά το 90λεπτο τι θα έχουμε. Όταν μετά το τέλος του αγώνα έβλεπες μια απογοήτευση από όλους, σίγουρα ότι έγινε από τον αντίπαλο μέτρησε. Αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα δεχθείτε τρεις τελικές, θα ήμασταν χαρούμενοι. Όμως ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει και στις τρεις περιπτώσεις. Είναι ποιοτική ομάδα και έκανε το έργο μας πολύ δύσκολο».

Ζόελ Μολ:

«Θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σκορ του πρώτου αγώνα δυσκολεύει την αποστολή μας. Θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας. Δεν υποσχόμαστε ότι θα κερδίσουμε αλλά ότι θα δώσουμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσα πιο πολλά μπορούμε»

Comments
To Top