ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσαν Σωφρόνης και Χάμπος…

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν τον αυριανό(8/8) αγώνα με την Αούστρια Βιέννης, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χάμπος Κυριάκου.

Αναλυτικά τι δήλωσαν:

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Θέλει προσοχή. Η ομάδα τους είναι πληγωμένη και το γιατρικό είναι η νίκη. Θα έχουν πάθος για να καταφέρουν να ανατρέψουν το κλίμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ιστορία, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να δείξουμε φόβο. Πάμε να κτυπήσουμε το παιχνίδι. Θα ήταν σημαντικό να τους είχα όλους, αλλά αυτοί που θα παίξουν θα δώσουν τις λύσεις. Είμαι σίγουρος. Είναι δυο παιχνίδια πολύ δύσκολα. Η πιο συγκεντρωμένη ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα περάσει».

Σε ερωτήσεις που έγιναν ανέφερε.

Εξαρτάται από τον Απόλλωνα η πρόκριση: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Έχουμε να κάνουμε με ένα δυνατό αντίπαλο. Δεν μας παραπλανούν τα αρνητικά αποτελέσματα. Δεν πρέπει να φοβηθούν, υπάρχουν παίκτες κλειδιά που όταν είναι στα καλά τους μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Αούστρια; «Παίζει με ρόμβο, της αρέσει να κρατά την μπάλα και τρέχει πολύ. Παίζουν από τον κεντρικό διάδρομο. Εμείς πρέπει να έχουμε κλειστές τις γραμμές μας. Να βρούμε τους χώρους να τους κτυπήσουμε».

Για την απουσία του Ζελάγια: «Από τη στιγμή που απουσιάζει, ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να βρει τη λύση. Ο Εμίλιο ξεκίνησε καλά και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Χάμπος Κυριάκου:

«Το ζητούμενο είναι το καλό αποτέλεσμα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουμε όλα. Θα παίξουμε έτσι ώστε να φέρουμε στη ρεβάνς ένα καλό αποτέλεσμα».

Comments
To Top