ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Σοβαρότητα, πειθαρχία και καθαρό μυαλό θα φέρουν την πρόκριση!

Με αλλαγές θα παραταχθεί στον αποψινό(1/8) κρίσιμο επαναληπτικό η ομάδα μας με μοναδικό στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Το τεχνικό μας επιτελείο προετοίμασε όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα.

Αν η ομάδα μας επιτεθεί από την αρχή με σκοπό το γρήγορο γκολ ή αν θα περιμένει να κτυπήσει στο κατάλληλο σημείο αυτό είναι θέμα του προπονητή μας και αναλόγως πως έχει προετοιμάσει την ομάδα. Σίγουρα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ, με κέντρο άμυνας τους Γιούστε και πολύ πιθανόν τον Χάμπο που δηλώνει πανέτοιμος. Πιθανότητα υπάρχει να δούμε και τον Σάλαι με τον Χάμπο να μετατοπίζεται στο χώρο του κέντρου.

Στα δεξιά της άμυνας θα βρίσκεται ο Πέδρο, ενώ στα αριστερά διεκδικούν εξίσου οι Βασιλείου και Μπεσάτ. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Μάρκοβιτς και ο νεαρός Εμπιπά αν ο Χάμπος μείνει στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Γιαννιώτας δεξιά και αριστερά ο Παπουλής. Πίσω από τον επιθετικό θα αγωνιστεί ο Γκάκπε, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ζελάγια.

Υπάρχει και η πιθανότητα να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις στην εντεκάδα με σκοπό η ομάδα μας να γίνει πιο επιθετική και να πιέσει από τα αρχικά στάδια του αγώνα. Απαιτείται από τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σοβαρότητα, πειθαρχία και καθαρό μυαλό έτσι ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Comments
To Top