ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσαν Σώφρονης και Ζελάγια…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παραχώρησε την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, στην αίθουσα διασκέψεων του «Tallaght Stadium». Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Εμίλιο Ζελάγια.

Αναλυτικά:

Σωφρόνης Αυγουστή: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να προσέξουμε τα ατομικά λάθη. Πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ομάδα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιγνίδι. Ο αντίπαλος μας έχει ενθουσιασμό και το γνωρίζουμε αυτό. Επίσης ξέρουμε πως θα παίξει και θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα κάνουμε το παιγνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να σκοράρουμε εκτός έδρας. Το πλεονέκτημα του αντιπάλου τα πολλά επίσημα ματς που έχει στα πόδια της. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο έτοιμοι. Να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Είναι καλοί στα στημένα. Έχουν ρυθμό και προκαλούν προβλήματα στην αμυντική λειτουργία του αντίπαλου. Δεν πρέπει να δώσουμε πολλά φάουλ στον αντίπαλο για να αποφύγουμε τα στημένα».

Εμίλιο Ζελάγια: «Ξέρω πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος παίζει δυνατά. Πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα και να είμαστε ουσιαστικοί. Να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ».

Comments
To Top