ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να ξορκίσουμε το φάντασμα της Κορκ!

Περίοδος 2006-2007, η ομάδα μας μετέχει ως πρωταθλητής στα  προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στον α’ γύρο θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει την Ιρλανδική Κορκ Σίτι.

Για όλους σχεδόν η πρόκριση ήταν δεδομένη… αφού το όνομα, η δυναμικότητα και κυρίως η ευρωπαϊκή εμπειρία του αντιπάλου κάτι τέτοιο προδίκαζε.

Άλλο όμως η θεωρία κι άλλο η πράξη. Χάνοντας με 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι και με ισοπαλία 1-1 στον επαναληπτικό, η ομάδα μας αποχαιρέτησε νωρίς και άδοξα την διοργάνωση.

Δεκατρία χρόνια μετά η ομάδα μας θα βρει ξανά στον δρόμο της μια άλλη ιρλανδική ομάδα, τη Σιάμροκ Ρόβερς, και καλείται να ξορκίσει το φάντασμα της Κορκ Σίτι.

Ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη για την διαχείριση των δύο παιχνιδιών είναι ο βαθμός ετοιμότητας της Σιάμροκ Ρόβερς, παράγοντας στον οποίο η ιρλανδική ομάδα υπερτερεί της ομάδας μας αφού «μετρά» ήδη στο ενεργητικό της 25 παιχνίδια πρωταθλήματος από τον Φεβρουάριο και μετά! 

Η σύνθεση του Απόλλωνα στον αγώνα κόντρα στην Κόρκ Σίτι στις 12/7/2006:

(Στάγκε): Χβαλόφσκι, Μπαρούν, Α. Σολωμού (65′ Χαουάρ), Μίχαλσκι, Αλβάρες, Μερκής, Μπογκτάν (80′ Μασιάτο), Καρίμ, Αρίγκ, Νάσερ (58′ Πάιβα), Σόσιν.

Comments
To Top