ΑΝΤΡΕΣ

«Συμβόλαιο για δύο χρόνια με το καθεστώς της συνιδιοκτησίας…»

Στην αποκάλυψη ότι ο Ροζέ Ταμπά Μ’ Πιντά βρίσκεται στην Αυστρία για να κλείσει η μεταγραφή του στον Απόλλωνα, προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και η συμφωνία με τη Γιουβέντους θα είναι με το καθεστώς της συνιδιοκτησίας. Επίσης αναφέρθηκε για την εξέλιξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και για το σημερινό(2/7) φιλικό με τη Σλόβαν Λίμπερετς, το οποίο θα είναι το προτελευταίο της ομάδας στην Αυστρία.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στον νεαρό Σάλαϊ, τον Ματίας Σπόλιαριτς και τον αδερφό του Ντανίλο. Καταλήγοντας, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα υπογράμμισε ότι τα διαρκείας έφτασαν τα 700, αριθμός πολύ χαμηλός για το εκτόπισμα της ομάδας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο:

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Απομένουν δυο μέρες για να επιστρέψει η ομάδα. Προσπαθούμε να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται, χωρίς μεγάλα λόγια. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και όλοι δουλεύουν για να αφήσουμε πίσω τα οποιαδήποτε αρνητικά που είχαμε την περσινή χρονιά.

Σήμερα ίσως να δούμε κάποιες σκέψεις στο παιχνίδι με την Σλόβαν. Ο κόσμος περιμένει να δει την ομάδα στο γήπεδο. Ακολουθήσαμε το πλάνο και εκπληρώνεται. Επενδύσαμε πολλά χρήματα στον Σάλαι και τον θεωρούμε φτασμένο ποδοσφαιριστή. Θα δοθεί χρόνος, αλλά θα επωμιστεί αρκετό βάρος με τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς.

Ροζέρ Ταμπά Μ’ Πιντά: Είναι στην Αυστρία ο ποδοσφαιριστής. Όταν ήρθε ο Άλεφ δεν τον γνώριζε κανείς. Πιστεύουμε πολύ στην αξία των ποδοσφαιριστών που έχουν έρθει. Αν όλα πάνε καλά θα είναι το συμβόλαιο για 2 χρόνια με το καθεστώς της συνιδιοκτησίας. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που να αποτελέσουν περιουσιακά στοιχεία του Απόλλωνα. Θέλουμε να επενδύσουμε σε αυτή τη νέα φιλοσοφία.

Για Ματία Σπόλιαριτς: Κάναμε την προσπάθεια. Για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν. Του πρότειναν ένα πολυετές συμβόλαιο με μεγάλες απολαβές. Ο παίκτης με ευγενικό τρόπο είχε μια διαφορετική φιλοσοφία. Δεν μας διαχωρίζει τίποτα με τον Ματία. Είναι διαφορετική προσέγγιση με Ντανίλο. Συμφώνησε και θα είναι για ακόμα 3 χρόνια με την κυανόλευκη φανέλα.

Επιστρέφουμε την Παρασκευή και από το Σάββατο αρχίζει η προετοιμασία με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Είμαστε στα 700 διαρκείας, χαμηλός για το εκτόπισμα του Απόλλωνα. Είναι δύσκολα τα πράγματα με την κάρτα φιλάθλου και το γήπεδο. Με τις υπόλοιπες κινήσεις σίγουρα θα υπάρχει μια ψυχολογική ανάταση στην ψυχολογία.

 

 

Comments
To Top