ΑΝΤΡΕΣ

Με Brann ή Shamrock Rovers στον Β’ προκριματικό

Τον νικητή του ζευγαριού Brann – Shamrock Rovers θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα μας στον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, σε περίπτωση που προκριθεί από την Kauno Zalgiris.

Η Brann είναι ομάδα της Νορβηγίας η οποία ιδρύθηκε το 1908 και αγωνίζεται στο Brann Stadion χωρητικότητας 17,686 θέσεων. Στο παλμαρέ της έχει 3 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα. Τα επίσημα της χρώματα είναι το κόκκινο και το άσπρο. Το πρωτάθλημα της είναι σε εξέλιξη και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς σε 12 αγώνες. Σήμερα (19/6) θα αναμετρηθεί με την Sogndal, για τον 3ο γύρο του κυπέλλου. Προπονητής της είναι ο Δανός Λαρς Άρνε Νίλσεν και βρίσκεται εκεί από το 2015.

Η Shamrock Rovers είναι ομάδα της Ιρλανδίας η οποία ιδρύθηκε το 1901 και αγωνίζεται στο χωρητικότητας 8,200 θέσεων, Tallaght Stadium. Είναι η πολυνίκης της χώρας αφού κατέκτησε 17 πρωταθλήματα, 24 κύπελλα και 18 ασπίδες. Τα επίσημα της χρώματα είναι το πράσινο και το άσπρο. Το πρωτάθλημα Ιρλανδίας είναι σε εξέλιξη με την πιθανή αντίπαλο μας να βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς σε 21 αγώνες. Πρωτοπόρος είναι η Dundalk με 49 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα που ηγείται της βαθμολογίας και θα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά. Προπονητής της Shamrock από το 2016 είναι ο 34χρονος Ιρλανδός Stephen Bradley.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου και την 1 Αυγούστου. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί εκτός έδρας.

 

Comments
To Top