ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Άνοιξε για τα καλά η πόρτα εξόδου!

Ήδη επίσημα χείλη της ομάδας μας ανέφεραν ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές με το τέλος της φετινής σεζόν. Ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν θα αποδεσμευτούν, υπάρχει ρήτρα  αποζημίωσης, ενώ αλλαγές θα προκύψουν απ΄ότι μαθαίνουμε και στο ιατρικό επιτελείο και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η πόρτα εξόδου από το Κολόσσι θα ανοίξει για όποιον ποδοσφαιριστή δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές γι αυτό και κάποιοι το σκέφτονται σοβαρά να ζητήσουν την ελευθέρα τους και να ψάξουν σε άλλες ομάδες τη συνέχεια της καριέρας του.

Σε τέτοιο ενδεχόμενο εννοείται ότι στην ομάδα μας θα επωφεληθούν οικονομικά κάτι που θα βοηθήσει στο να έρθουν άλλοι. Όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι ο κύκλος αυτής της ομάδας έχει κλείσει και αυτό το Καλοκαίρι θα έχουμε διαμόρφωση μιας νέας ομάδας. Οι αποχωρήσεις που θα προκύψουν ίσως αποτελέσουν και εκπλήξεις με ποδοσφαιριστές μας που μέχρι τώρα θεωρούνταν ο «κορμός» της ομάδας να φεύγουν για αλλού!

Comments
To Top