ΑΝΤΡΕΣ

Ισοπαλία και αποκλεισμός!

Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα στο 4΄, όταν από δεξιά ο Ζελάγια έκανε το γύρισμα, η μπάλα μετά από διώξιμο έφτασε στον Μάρκοβιτς έξω από την περιοχή που έπιασε το σουτ το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ. Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε σε πολύ αργό ρυθμό με τον αντίπαλο να κλείνει χώρους και να προσπαθεί σε αντεπιθέσεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας έψαχναν τους χώρους να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Στο 32΄αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Στυλιανού να βγαίνει από τον αγώνα και τη θέση του να παίρνει ο Βασιλείου.

Ο ρυθμός του αγώνα αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν πολύ αργός και σ΄αυτό συνέτεινε ο αντίπαλος που σε κάθε φάση προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις! Στο 43΄και μετά από ώρα είχαμε ξανά ένα σουτ του Μάρκοβιτς έξω από την περιοχή που απέκρουσε και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στα έξι λεπτά χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο.

Στην επανάληψη και για ένα δεκαπεντάλεπτο δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο για να έρθει στο 60΄η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Καραγιόλ. Στο 63΄είχαμε ένα πολύ άστοχο σουτ από τον Μπρου ενώ μπορούσε να κάνει ένα κοντρόλ και μετά να πάρει την προσπάθεια. Στο 67΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ψύχα να μπαίνει στη θέση του Σαρδινέρο.

Στο 75΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Φουαπαλά μετά από σέντρα του Βασιλείου στη μικρή περιοχή να μην πιάνει όπως θα ήθελε την κεφαλιά. Αυτή η ευκαιρία μαζί με τα δύο σουτ του Μάρκοβιτς ήταν ότι καλύτερο έκανε η ομάδα μας μέχρι και το 75΄του αγώνα, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν ναι μεν να θέλουν να πετύχουν κάτι αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν. Στο 84΄σουτ του Σκέμπρι έξω από την περιοχή, κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που πέρασε χωρίς κάτι για την ομάδα μας.

Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που δεν έφεραν κάτι για την ομάδα μας με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στη “λευκή” ισοπαλία και η ομάδα μας να αποκλειστεί από τον τελικό του Κυπέλλου. Πλέον θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για το πρωτάθλημα!

 

Comments
To Top