ΑΝΤΡΕΣ

Και πάλι δεν έγινε η υπέρβαση(ήττα με 1-2)!

Με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο 13΄ο Ρομπέρζ με φοβερή καθαρή προβολή έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση. Μετά και το δεκαπεντάλεπτο οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν ρυθμό με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες προϋποθέσεις για να απειλήσουμε που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίωρο πέρασε με πολλά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες κάτι που έδειχνε το άγχος του αγώνα. Στο 42΄ ένα λάθος στην άμυνα του αντιπάλου ο Σακέττι που έγινε κάτοχος της μπάλας δεν το εκμεταλλεύτηκε. Στο 44΄ένα δυνατό σουτ του Μπρου κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που δεν έφερε κάτι για την ομάδα μας. Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου.

Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο ενώ στο 56΄ο αντίπαλος πήγε να διώξει η μπάλα κόντραρε στον Ζελάγια όμως δεν πήγε προς την εστία. Στο 64΄μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Περέιρα που με γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα παρά την προσπάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα!

Στο 68΄δυστυχώς σε μια φάση που δεν είχε κάτι το επικίνδυνο ένα συρτό σουτ και μια λάθος εκτίμηση από τον Βάλε, που δεν έβλεπε έφερε την ισοφάριση. Στο 72΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Φαουπάλα να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι! Στο 77΄ο Παπουλής πέρασε στον αγώνα στη θέση του Ζελάγια. Στο 84΄ο αντίπαλος έκανε τα τέρματα του δύο με αποτέλεσμα να μπει μπροστά στο σκορ. Πριν τη σέντρα για την ομάδα μας έγινε η τρίτη μας αλλαγή με τον Καραγιόλ να μπαίνει στη θέση του Σαρδινέρο!

Μετά και το 90΄ο διαιτητής έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων και στο 90+1 η ομάδα μας μετά από σέντρα του Καραγιόλ έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 904 ένα γυριστό του Παπουλή απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ και ο Βάλε έσωσε στις καθυστερήσεις την ομάδα μας από το τρίτο γκολ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας δυστυχώς να χάνει με 1-2, ένα παιχνίδι που κατάφερε να προηγηθεί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

 

Comments
To Top